Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Mladíkovi sa v koľajniciach zakliesnila motorka: Potom si všimol, že prichádza vlak...

(Zdroj: Facebook/Akilanews.com)

DŽAMNAGAR - Na internet sa dostalo mrazivé video z indického štátu Gudžarát. Je na ňom zachytený muž, ktorý sa zúfalo snaží odtiahnuť svoj skúter od železničných koľají, kým sa k nemu blíži vlak. Dokonca sa snažil signalizovať rušňovodičovi, aby zastavil. Všetko sa takmer skončilo tragédiou.

Neznámemu mladíkovi sa zakliesnil skúter do koľajníc. Stalo sa tak krátko po tom, čo si všimol práve prichádzajúci vlak. Spočiatku sa snažil rušňovodičovi naznačiť, aby vlak zastavil, to sa však nestalo. Našťastie sa v poslednej chvíli podarilo vyhnúť sa rútiacemu sa vlaku. Vo videu dokonca vidno, ako vlak za sebou niekoľko sekúnd ťahá skúter. Po chvíli konečne zastavil. Zábery sa stali senzáciou na sociálnych sieťach, kde mnohí komentovali mužovo správanie ako hlúpe a nerozvážne.

Incident sa stal na moste Sandhiya Bridge v Džamnagare. Vlak uháňal po železničnej trati prechádzajúcej oblasťou Hariya College, keď narazil na uviaznutý skúter. Podľa medializovaných informácií s ním jeho majiteľ stváral na trati rôzne akrobatické kúsky, keď zbadal blížiaci sa vlak. Pokúsil sa presunúť skúter z koľajníc, ale rýchlo si uvedomil, že uviazol. 

Strašné FOTO z miesta nešťastia! Vodič vbehol rovno pod vlak: Z jeho športiaka ostala kopa šrotu

Miestna polícia po mladíkovi na základe zverejneného videa vyhlásila pátranie. Tento incident je ďalším z mnohých nebezpečných kaskadérskych videí, ktoré skritizovali tak úrady, ako aj široká verejnosť. 

Viac o téme: VlakSkúterIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu