Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Z promočnej FOTO študentky idú ľudia do kolien: Takto by ste sa do ročenky určite neodfotili!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ORILLIA - Kanaďanka sa rozhodla podeliť s vtipnou fotografiou pri príležitosti svojich promócií na univerzite. Až neskôr si uvedomila, že ostatní to zobrali až príliš vážne a do ročenky dodali len seriózne zábery. Mnohí preto oceňujú jej zmysel pre humor.

Ruby Colesová je jednou z mnohých osôb, ktoré sa nedávno nemohli zúčastniť promócie kvôli pretrvávajúcim obmedzeniam v dôsledku pandémie. Zúčastnila sa preto virtuálnych promócií na Lakehead University v Ontáriu. Ešte pred týmto veľkým dňom ju však vedenie univerzity požiadalo o fotografiu. Samozrejme, za normálnych okolností sú promočné fotografie profesionálne vyhotovené a študenti na nich pózujú v elegantných šatách a oblekoch. Nič z tohto ale Ruby nezažila, preto sa rozhodla, že svoju promočnú fotografiu pojme trochu humorne a odfotila sa tak, akoby sa práve prebudila. 

@rubycoles

I’m pretty sure I was actually pooping when I took that #firsttiktok #zoomuniversity #University

♬ original sound - Ruby Coles

Neskôr však zistila, že bola jediná a jej spolužiaci to poňali formálne. "Neuvedomila som si, že to každý bude brať tak vážne," vyhlásila dievčina. Následne ukázala príklady promočných fotiek svojich spolužiačok. Obe sú upravené a pred objektívom pózujú s úsmevom. 

FOTO Študentka skončila na koberčeku u riaditeľky školy: Kvôli svojmu oblečeniu... to myslia vážne?!

Napriek tomu však Colesová svoje rozhodnutie neľutuje. Jej video na TikToku má už viac ako tri milióny zhliadnutí a 675 000 pozitívnych reakcií. Mnoho ľudí považovuje celú vec za vtipnú a ostatných spolužiakov za nudných. 

Viac o téme: PromócieŠtudentka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu