Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Dievčinu zamkli v posilňovni: Neurobte tú istú chybu, inak môžete dopadnúť rovnako

(Zdroj: TikTok/babyspicecirca)

LOS ANGELES - Tiktokerka Gabby Longová sa podelila so svojím bizarným zážitkom z posilňovne. Údajne ju tam zamestnanci zamkli po otváracích hodinách, pretože netušili, že sa ešte sprchuje. Jedna z členiek posilňovne prezradila, že to nie je prvýkrát, čo tam niekoho vymkli.

Gabby zdieľala na TikToku video z uzavretej telocvične, v ktorom pózuje s uterákom okolo krku. Vysvetlila, že ju tam zamkli zamestnanci, ktorí netušili, že je stále v sprche. Dievčina si myslela, že posilňovňa sa zatvára o 22:00, no v skutočnosti to bolo o hodinu skôr. "Len upresním, že som bola v sprche a myslela som si, že fitko sa zatvára o desiatej, ale zavreli ho už o deviatej. Pracovníci neskontrolovali sprchy, zhasli svetlá a nechali ma tu. Takže som uviazla," objasnila. 

@babyspicecirca

##planetfitness ##lockedin ##ineedhelpplease ##ineedhelp ##lmfao ##pfbetterpayme

♬ original sound - Gabby Long

Posilňovňa, v ktorej bola Longová uväznená, sa volá Planet Fitness. Jedna z jej členiek uviedla, že sa jej stalo to isté. "Uhm, toto sa mi stalo pred časom v rovnakom fitnescentre! Bola som v sprche a zatvorili skôr, ako som si myslela, a sprchy nikto neskontroloval," prezradila v komentári. Pracovník spoločnosti Planet Fitness medzitým komentoval video a ospravedlňoval sa za to, čím si Gabby prešla. "Môj bože, pracujem v Planet Fitness a toto je neprijateľné a divoké. Je mi veľmi ľúto, že ste si tým prešli. Je zrejmé, že PF potrebuje lepší personál," napísal. 

@babyspicecirca

##planetfitness ##guessimstuckhere

♬ original sound - Gabby Long

Gabby neskôr v samostatnom videu vysvetlila, ako sa dostala zo zamknutej posilňovne. Našla požiarny východ v zadnej časti budovy, z ktorého sa zdráhala vyjsť kvôli obave, že spustí poplach. Našťastie si však dve dievčatá všimli, že je stále vo vnútri a počkali vonku, aby sa ubezpečili, že je v poriadku. Longová tiež vysvetlila, že hoci zavolala policajtov, neurobili nič. Priznala však, že bola nervózna a obávala sa, že ju muži zákona krivo obvinia z vkradnutia sa do posilňovne. 

Viac o téme: PosilňovňaFitnescentrum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu