Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Žena venčila psa, keď sa pred ňou zjavila veverička: Pozrela jej medzi nohy a nechcela veriť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

JEFFERSON CITY - Užívateľka sociálnej siete z amerického Missouri zverejnila úchvatné fotografie, ktoré zachytila v parku pred svojím domom. Neodolala totiž lákavým pózam veveričky, ktorá s nadšením a pýchou predvádzala nielen svoje vypracované telo.

Sarah Lenzenhuberová podľa vlastných slov dlho premýšľala nad tým, či zverejní fotografie samčeka veveričky, ktoré sa jej podarilo spraviť pred domom, keď venčila svojho psa. Podľa reakcií, ktoré vyvolali, však neurobila krok vedľa. Užívatelia sú totiž zo snímok zverejnených na Facebooku nadšení a predbiehajú sa vo vtipných komentároch. 

FOTO Žena venčila psa,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

FOTO Žena venčila psa,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Lenzenhuberovej sa podarilo odfotografovať samčeka, ako vo vzpriamenom postoji predvádza svoju mužnosť, vytŕča svoju pýchu a napína brušné svalstvo. Ľudia priznali, že sú prekvapení z toho, ako sa veverička dokáže predvádzať a pútať pozornosť. "Kámo, ona je nielen obdarená, ale aj vypracovaná. Pozrite na tie svaly," napísal jeden chlapík. Istá žena zas so smiechom poznamenala, že samček má väčšie prirodzenie než jej partner. 

Viac o téme: Veverička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu