Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Zákazníci v obchode zažili totálny horor: Chcela som si kúpiť drink a tam... obria jašterica!

(Zdroj: Youtube/Keyvan Ramchahi)

BANGKOK - Zábery z maloobchodnej prevádzky v okrajovej časti Bangkoku pripomínajú trailer k hororovému filmu. Pohľad na stvorenie gigantických rozmerov, ktoré poskakuje za bieleho dňa v predajni, lezie po regáli a robí neporiadok, je totiž naozaj desivý. Slabšie povahy by možno stretnutie s podobným "zákazníkom" zrejme nepredýchali.

Niekoľkometrová ázijská jašterica si prišla "nakúpiť" do obchodu 7-Eleven store v Bangkoku. "Chcela som si kúpiť drink, ale keď so prišla k uličke s nápojmi, bola tam jašterica," uviedla autorka videa Narimpa Tangsinová. Gigantický plaz najprv zvedavo hľadí do chladničky, ponuka ho však zrejme veľmi neoslovila, pretože sa začal šplhať nahor po regáloch. Po jašterici tak ostal veľký neporiadok, no to je určite to posledné, čo ju v danom momente trápilo. 

Celú situáciu nakoniec vyriešila až privolaná policajná hliadka. Podľa Tangsinovej sú tieto plazy nebezpečné najmä vtedy, keď sú v strese. Ona sama v jeho prítomnosti zachovala pokoj a "radšej ustúpila a nakrúcala iba  z diaľky". 

FOTO Mladík otvoril umývačku riadu a neveril tomu, čo vidí: Vo vnútri našiel spacieho...!

Ázijské jašterice prežívajú v miestnych kanáloch a jazerách a živia sa hadmi, žabami, rybami či zvyškami ľudských potravín. V súčasnosti však túto oblasť sužuje pretrvávajúce sucho, v dôsledku čoho je zdroj ich potravy veľmi obmedzený. To bol zrejme aj dôvod, prečo živočích vošiel priamo do prevádzky. 

Viac o téme: JaštericaThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu