Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Mladík dovolenkoval na chate, keď zažil poriadny šok: Musíte vidieť, kto sa kúpal v jeho vírivke!

(Zdroj: Facebook/Todd Trebonemd)

GATLINBURG - Turista, ktorý sa rekreoval v chate v horách v americkom štáte Tennessee, zažil poriadny šok po tom, ako si chcel dopriať kúpeľ vo vírivke. Ešte pred ním sa v nej totiž usalašil medveď. Áno, čítate dobre!

VIDEO Na svah plný lyžiarov sa vyrútil medveď: Inštruktor ho skúsil odohnať, nefungovalo!

Todd Trebony si užíval pohodičku v chatke neďaleko mesta Gatlinburg. Chystal sa využiť aj jacuzzi, ktorú mal k dispozícii. Aké ale bolo jeho prekvapenie, keď zistil, že ho niekto predbehol. A tým niekým bol medveď! Mladík jeho relax vo vírivke plnej horúcej vody zdokumentoval v dvoch videách, ktoré zverejnil na sociálnych sieťach. 

Na prvých záberoch vidno, ako šelma vyskočila na zábradlie a prechádza sa po ňom. Potom skočí dolu na terasu a podíde k vírivke. Najprv otestuje vodu labami a následne skočí do nej. Ďalšie video zachytáva medveďa pri tom, ako sa užíva vriaci kúpeľ. "Pozrite, toto je čistý relax," komentuje Todd to, čo sa mu odohráva pred očami. Užívatelia sú z videí uchvátení a bavia sa na tom, ako si medveď užíva ľudské pôžitky. 

Výskyt medveďov v okolí Gatlinburgu nie je vôbec ojedinelý. Ich populácia v Tennessee neustále rastie, najmä v oblasti pohoria Great Smoky Mountains, v ktorom podľa odhadov žije až 1500 jedincov. "V tomto období sa čoraz častejšie objavujú v okolí ľudských príbytkov, pretože sú hladné a cítia jedlo. Medvede sú ale takisto zvedavé tvory," vysvetlila správa miestneho národného parku. 

Viac o téme: VírivkaMedveďJacuzzi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu