Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Neuveriteľný príbeh z 11. septembra 2001: Práve narodený syn zachránil život svojmu otcovi!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/markbowlingball/profimedia.sk)

NEW YORK - Mladý Američan na TikToku porozprával o tom, ako jeho otec na poslednú chvíľu zrušil stretnutie vo Svetovom obchodnom centre 11. septembra 2001 kvôli tomu, že sa mu v ten deň narodil syn. Táto náhoda mu vysoko pravdepodobne zachránila život. Ľudia sú z príbehu absolútne unesení.

Mark Bowling sa na TikToku podelil o svoj najšialenejší príbeh. Vysvetlil, že predtým, ako sa narodil, mali jeho rodičia už tri dcéry. Je teda pochopiteľné, že jeho otec sa nevedel dočkať syna. Obrovským šťastím nebol len prichádzajú mužský potomok, ale aj fakt, že sa Mark nenarodil v plánovaný termín deň. Na svet totiž prišiel v osudný deň 11. septembra 2001, kedy v USA prebehla séria koordinovaných teroristických útokov. Okrem iného narazili dve lietadlá do newyorských Dvojičiek, kde sídlilo Svetové obchodné centrum.

@markbowlingball

#stitch with @abrahampiper you could say that’s pretty 1 in a million #storytime #viral

♬ original sound - Mark Bowling

Práve v teň deň mal Markov otec v budove naplánované pracovné stretnutie na 101. poschodí. Keďže sa mu ale narodil syn, zobral si deň voľna a do práce vôbec nešiel. Keby sa chlapec narodil v iný deň, jeho otec by bol s najväčšou pravdepodobnosťou priamym svedkom alebo dokonca obeťou teroristického útoku. 

VIDEO Neuveriteľný príbeh z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP/Suzanne Plunkett)

Zatiaľ  čo 11. september u Bowlingovcov oslavujú, pre zvyšok USA to bol jeden z najtragickejších dní v histórii. Asi netreba pripomínať, že Markov príbeh neostal bez povšimnutia. Doposiaľ bolo jeho video prehrané viac ako štyri milióny krát a množstvo užívateľov sa zdôverilo so svojimi pocitmi v komentároch. "Vlastnou existenciou ste zachránili život svojmu otcovi," napísala jedna osoba. Ďalší uznali, že takáto zhoda náhod je naozaj jedna z milióna.

Viac o téme: 11. septemberTeroristický útokDvojičkySvetové obchodné centrum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu