Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Mladík pred spaním počúval hudbu zo slúchadiel: Kruto na to doplatil, veľké varovanie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WORCESTER - Mladík, ktorý sa jedno ráno zobudil s tým, že má v sucho v krku, ostal ako obarený, keď zistil, v čom spočíva problém. Odhalilo to následné vyšetrenie v nemocnici. Ani lekárka nechcela veriť tomu, že je niečo také možné. Všetko ale, nakoniec, dobre dopadlo, i keď s lekciou do budúcna.

Bradford Gauthier z Worcesteru v štáte Massachusetts sa minulý utorok zobudil s tým, že sa mu zle prehlĺta a nedokázal vypiť ani pohár vody. Jednoducho nešla dolu hrdlom. Najskôr si myslel, že by to mohlo byť spôsobené tým, že deň predtým odhŕňal sneh naľahko oblečený. No stále mu na tom niečo nesedelo. Potom zistil, že nevie nájsť slúchadlá od svojho iPhonu. Teda jedno z nich. "Môj syn Owen zo žartu povedal, že možno som ho v spánku prehltol," hovorí Američan. 

FOTO Mladík pred spaním
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Bradford Gauthier)

A mal pravdu! Po tom, ako Bradford v miestnej nemocnici absolvoval endoskopické vyšetrenie, sa zistilo, že slúchadlo skončilo v jeho pažeráku. "Lekárka mi najprv povedala, že si nemyslí, že niečo také nie je možné. I tak ma ale poslala na röntgen. Nakoniec zistila, že som sa nemýlil," pokračuje. Podľa doktorov mal šťastie, že sa slúchadlo nedostalo do jeho pľúc alebo dýchacích ciest, lebo to by zrejme malo horší koniec. 

Here's one for the record books... I woke up this morning, felt fine, but when I tried to drink a glass of water it...

Posted by Bradford Gauthier on Tuesday, 2 February 2021

Gauthier teraz varuje ostatných ľudí, ktorí používajú bezdrôtové slúchadlá, aby boli pri ich používaní mimoriadne obozretní. "Neodporúčam ísť s nimi do postele, lebo nikdy neviete, kde skončia!" dodal na záver s tým, že slúchadlo po vybratí z jeho pažeráka funguje len obmedzene. 

Viac o téme: SlúchadláIPhone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu