Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

FOTO Desaťročná PREDPOVEĎ školáka na rok 2020 obletela svet: Prečítajte si ju a pochopíte prečo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Pýtať sa detí, kde vidia seba alebo svet o desať rokov, často prináša prekvapivé a úsmevné odpovede. Príkladom je záber z ročenky, kde jeden zo študentov absolútne neodhadol priebeh roka 2020. Ľudia na sociálnych sieťach žartujú, dotyčný mladík sa im za svoju mimoriadne zlú predpoveď ospravedlnil.

Na stránke z ročenky roku 2010, ktorá sa dostala na internet, sú zverejnené predpovede dvoch študentov na rok 2020. O desať rokov neskôr sa ukázalo, že ani jeden z nich budúci vývoj vo svete absolútne neodhadol. Zatiaľ čo Steven Rivera napísal, že "Cowboys vyhrá Super Bowl desať rokov po sebe", chlapec indického pôvodu menom Kevin Singh uviedol: "Moje predpovede na rok 2020 sú také, že všetci budú žiť v mieri a vyliečia každú chorobu, ktorá existuje."

Rok 2020 možno nazvať všelijakým, ale v dôsledku pandémie v žiadnom prípade pokojným. Mnohých pobavila predovšetkým irónia a pochabá nádej oboch študentov. Fotka ročenky obletela sociálne siete, až si nakoniec našla cestu ku samotnému Kevinovi. "Prepáčte, ľudia," napísal v reakcii na svoj optimistický komentár z roku 2010. 

KORONAVÍRUS Hrozivá predpoveď: Profesor prezradil, ako sa zrejme bude pandémia vyvíjať v roku 2021

Aj keď sa Singh všetkým ospravedlnil, ľuďom to nezabránilo v tom, aby aj naďalej žartovali na jeho účet. "Všetko je to chyba tohto mladíka," znie jeden z twitterových komentárov. Ďalší ale konštatujú, že to Kevin aspoň skúsil. Okrem toho, optimizmus sa zíde v akejkoľvek dobe. 

Viac o téme: Predpoveď2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu