Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Žena si vo výpredaji kúpila krásne srdiečko: Keď zistila, čo je vo vnútri, až ju striaslo

(Zdroj: Facebook/Jessica Roberts)

WELLINGTON - Jessica Robertsová z USA šokovala užívateľov sociálnej siete svojou takmer hororovou skúsenosťou. Po tom, ako si pred časom kúpila drobný suvenír, totiž odhalila účel, na ktorý slúži. Jej príbeh mal vďaka podpore užívateľov Facebooku šťastný koniec.

Jessica, ktorá žije v Ohiu, si zhruba pred piatimi rokmi zakúpila vo výpredaji ťažidlo v tvare srdca za jeden dolár (0,82 eura). Len nedávno však zistila, že účel krásne zdobeného predmetu nie je až taký romantický ako jeho vzhľad. "Pri surfovaní na Amazone som zistila, že ide o urnu určenú pre malé množstvo ľudského alebo zvieracieho popola. Napadlo mi, že vo vnútri môže niečo byť a celú noc som premýšľala nad tým, čo mám robiť," píše žena na Facebooku. 

So a few years ago I was at a yard sale and braiden saw this heart shaped paper weight looking thing and wanted me to...

Posted by Jessica Roberts on Monday, 14 December 2020

Už predtým si vraj všimla, že na spodnej strane predmetu je kryt prichytený skrutkami. Predpoklada preto, že srdiečko je naplnené pieskom. Po odhalení, na čo vlastne slúži, sa obrátila na užívateľov sociálnej siete so žiadosťou o radu. Tí jej odporučili, aby urnu otvorila. Ako sa ukázalo, vo vnútri bol naozaj popol.

Posted by Sunshine Radio on Tuesday, 29 December 2020

Robertsová všetko odfotografovala a cez Facebook spustila pátranie. V priebehu niekoľkých hodín boli jej snímky zdieľané na viacerých stránkach a prihlásilo sa veľké množstvo ľudí, ktorí jej chceli pomôcť. "Podarilo sa mi nájsť majiteľa," aktualizovala Jessica na druhý deň svoj status. Nakoniec zistila, že urna patrí jednej žene, ktorá ju stratila pred mnohými rokmi. Nachádza sa v nej popol jej zosnulého otca. Robertsová stihla poslať srdiečko jeho pôvodnej majiteľke ešte pred Vianocami. 

Viac o téme: UrnaVýpredajŤažidlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu