Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ruský salón pod paľbou kritiky: VIDEO hrôzostrašnej manikúry, ľudia sú absolútne znechutení

(Zdroj: Youtube/New York Post)

PETROHRAD - Kreácie tohto ruského nechtového salónu vyrážajú dych. Prostredníctvom videa, ktoré sa nedávno objavilo na Instagrame, dali zamestnanci jasne najavo, že sú schopní zájsť ešte ďalej. Keď uvidíte, čo zahrnuli do manikúry, nebudete veriť vlastným očiam.

Ruský nechtový salón Nail Sunny je známy svojimi výstrednými motívmi a úpravou nechtov. Najnovšie na svojom instagramovom účte jeho zamestnanci publikovali video, v ktorom odprezentovali snáď najbizarnejšiu vec v oblasti manikúry. Jednominútové video slúži ako návod pre všetkých, ktorí túžia mať na nechtoch skutočné krevety. Všetko sa začína tvarovaním nechtov a nanášaním lepidla. V ďalšej chvíli ale manikér použije krustu z krevety, ktorú nalepí na špičku každého nechtu.

Video bolo neskôr zo sociálnej siete stiahnuté, pretože mnohých pobúrilo a bizarnú manikúru nazvali nechutnou a neúctivou. "Nechutnejšie to už byť nemôže," poznamenal jeden z užívateľov. "To je tá najohavnejšia vec, prečo nemôžete robiť normálne nechty?" napísala zas nemenovaná kozmetička. 

FOTO bábätka obletela svet: Keď zbadáte tú šialenú manikúru, budete sa chytať za hlavu

Niektorí dokonca obvinili zamestnancov salónu z týrania zvierat napriek tomu, že krevety už boli uvarené. "Hanba vám za to, že ste nemali empatiu," odkázal istý mladík. Vkusnosť nechtov je na individuálnom posúdení, v každom prípade však ide o poriadne výstrednú manikúru.

Viac o téme: ManikúraNechty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu