Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ženu zbytočne poslali štyrikrát do karantény! Neuveríte, ako k tomu došlo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

JERUZALEM - Tridsaťpäťročný muž pracujúci pre izraelské ministerstvo zdravotníctva zneužil pandémiu koronavírusu k osobnej pomste, keď svoju bývalú priateľku štyrikrát zbytočne poslal do karantény. Pre jej izoláciu pritom nebol najmenší dôvod, pretože nebola ani infikovaná, ani v kontakte s pozitívnou osobou, informovala agentúra AFP s odvolaním sa na políciu.

Muž, ktorého meno správa neuvádza, teraz čelí niekoľkým obvineniam vrátane zneužitia postavenia, podvodu či narušenia súkromia. Týchto činov sa podľa polície dopustil v uplynulých mesiacoch, kedy štyrikrát svojej bývalej priateľke poslal oficiálnu textovú správu, že sa musí ihneď uchýliť do izolácie. 

Ženu zbytočne poslali štyrikrát
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Podľa dostupných informácií muž pracoval ako externista v jednom z call centier izraelského ministerstva zdravotníctva. Polícia ho začala vyšetrovať, keď ministerstvu začalo byť podozrivé, že sa rovnaká žena štyrikrát po sebe odvoláva proti nariadenej izolácii. 

Muž je už desať mesiacov v karanténe so svojou exmanželkou a matkou: Tie spoločné FOTO musíte vidieť!

V Izraeli je teraz viac ako 180 000 obyvateľov v nariadenej dvojtýždňovej izolácii kvôli možnému kontaktu s infikovaným. Od začiatku pandémie toto opatrenie absolvovali takmer dva milióny z necelých deviatich miliónov obyvateľov krajiny. 

Viac o téme: KaranténaIzraelKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu