Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

FOTO bábätka obletela svet: Keď zbadáte tú šialenú manikúru, budete sa chytať za hlavu

(Zdroj: Reddit/renaissance_witch)

LONDÝN - Internet obletela fotografia bábätka s prekvapivo dlhými a špicatými nechtami. Mnohí užívatelia sociálnych sietí podotkli, že by si nimi mohlo vážne ublížiť. Potenciálne nebezpečenstvo potvrdila aj webová stránka zaoberajúca sa materstvom. Iní zase dúfajú, že ide o nepodarený vtip a nechty nie sú skutočné.

Fotka novorodenca s bizarnou manikúrou obletela sociálne siete. Aj keď nie je známe, kedy presne bola vyhotovená, na internete koluje už od roku 2017. Na nebezpečenstvo takýchto nechtov u detí poukázal nejeden užívateľ. "Detské nechty sú dostatočne ostré na to, aby dokázali roztrhnúť tvár odhora až nadol," znie jeden z komentárov. "Svrbivé oko by mohlo mať za následok trvalú slepotu," pridal sa ďalší. Iní dúfajú, že rodičia dieťaťa prilepili nechty na drobné prsty iba kvôli fotke alebo že ide dokonca o photoshopovú úpravu.

Baby manicure from r/trashy

Webstránka zaoberajúca sa materstvom, starostlivosťou o deti a tehotenstvom Living and Loving potvrdila, že strihanie nechtov môže deti uchrániť pred vážnymi zraneniami. "Udržiavanie krátkych nechtov u detí pomáha predchádzať poškriabaniu tváre, ktoré je u malých detí bežné," píše. 

Viac o téme: BábätkoManikúraNechty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu