Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Pán dokonalý musí mať vlastnosti ako herec Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal predstavuje pre väčšinu žien pána dokonalého.
Jake Gyllenhaal predstavuje pre väčšinu žien pána dokonalého.

LONDÝN – Britská spoločnosť Ukdating.com, ktorá prevádzkuje internetovú zoznamku, vyhodnotila preferencie 40 tisícich žien a stanovila priemerné parametre, ktoré by mohli patriť ideálnemu partnerovi. Teda takému, ktorý by mal šancu u najväčšieho počtu žien.

Základné vlastnosti nikoho neprekvapia, ideálny milenec musí byť tiež čistotný, na hladko oholený, dobre vyzerať a šoférovať strieborný mercedes, ale musí tiež byť vyšší než 178 centimetrov. Modrým očiam, krátkym hnedým vlasom a stredne vypracovanej postave sa najviac približuje herec Jake Gyllenhaal.

Ideálny milenec musí zbožňovať domácich miláčkov, len jedno percento žien by prijalo muža, ktorý psy a mačky neznáša. Musí vedieť v pravý čas navrhnúť žene fľašu vynikajúceho vína, pozvať ju do divadla či prekvapiť večerou v pôvabnej reštaurácii. Voľný čas by mal tráviť v moderných džínsoch a kvalitnom tričku, mal by mať svalnatú, asi 80 kilogramov vážiacu postavu a mal by byť dobre zabezpečeným lekárom alebo právnikom.

Dôležité sú tiež skúsenosti so vzťahmi. Ideálny muž má za sebou tri dlhodobé vzťahy, ale nie viac ako šesť sexuálnych partneriek. Určite nemôže byť ženatý a nemal by mať ani deti. Univerzitné vzdelanie je nepochybne veľkým plusom, zatiaľ čo fajčiari a milovníci futbalu výrazne strácajú na atraktivite.

„Ženy, ktoré na našich stránkach hľadajú mužov určite vedia, čo chcú a nehanbia sa to dať mužom vedieť. Hľadajú mužov rovnakým spôsobom ako si vyberajú hypotéku: pozerajú si internetové stránky, jasne stanovujú, čo hľadajú a porovnávajú, čo je k dispozícii," uviedol pre britský denník Daily Mail David Brown, riaditeľ Ukdating.com.

Dve tretiny žien však údajne hľadá skutočný ideál. Tretina dievčat a dám má záujem o mužov obyčajnejších, s chybami. Zmysel pre humor je dôležitý pre 68 percent žien, maznáčikovské typy chce 21 percent z nich a 16 percent hľadá holohlavé typy v štýle Bruca Willisa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu