Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mamička sa chcela pochváliť hračkami svojho syna, ale... pozriete na FOTO a všimnete si ten trapas!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Zbierkou hračiek sa chcela užívateľom Facebooku pochváliť nemenovaná mamička z Austrálie, preto odfotografovala a zverejnila pestrofarebnú kolekciu svojho syna. Zámer jej však veľmi nevyšiel, pretože pozornosť divákov nakoniec upútala niečím úplne iným.

Trojnásobná matka chcela potešiť oko užívateľov skupiny Kmart Home Décor pohľadom na úhľadnú zbierku autíčok a figúriek značky Mario Kart, ktorú zhromaždil jej syn za posledných päť rokov. Vzácne kúsky uložené za sklom však nakoniec zostali v pozadí záujmu užívateľov siete. Väčšinu pozornosť totiž upútala samotná autorka fotografie, presnejšie jej odraz na sklených dverách vitríny. Vidno v ňom totiž, že má na sebe nohavičky.

Mamička sa chcela pochváliť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Kmart Home Décor and Hacks Australia)

"Očividne som si tú fotku pred zverejnením nepozrela. Je to síce zahanbujúce, ale veď mám tričko," zareagovala žena v súvislosti so svojím trapasom. Svoj príspevok nevymazala a nakoniec sa dočkala niekoľkých komplimentov, v ktorých užívatelia priznávajú, že zbierka vyzerá báječne, rovnako ako autorka fotografie.

Viac o téme: TrapasNohavičky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu