Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Turisti na obľúbenej pláži narazili na strašný nález: Zrejme ho vyplavilo more

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NORTH KUTA - Turisti zostali zhrození a znechutení po tom, ako na pláži na Bali našli niečo, čo nápadne pripomínalo rozkladajúcu sa nohu. Po bližšom preskúmaní polícia potvrdila, že skutočne ide o ľudské pozostatky. Zatiaľ sa ale nevie, komu patrili.

Hrozivé fotografie čiernej nohy sa objavili na Istagrame, ktorú počas prechádzky na pláži Berawa objavila dvojica turistov. Miestni obyvatelia najprv špekulovali, že mohlo ísť aj o ostatky zvieraťa. Polícia už v tejto veci začala vyšetrovanie a nohu odniesla do nemocnice na analýzu. Momentálne však nemá žiadne hlásenie o nezvestných ľuďoch v okolí. "Momentálne prebieha vyšetrovanie. Zatiaľ nevieme, komu noha patrila, ani ako o ňu prišiel," informoval náčelník Marzel Doni z oblasti North Kuta. 

Nie to zďaleka prvýkrát, čo na nejakú pláž vyplavilo ľudské pozostatky. Napríklad v roku 2018 bola na ostrove neďaleko Britskej Kolumbie objavená tiež ľudská noha, ktorá bola obutá v čiernej teniske a bielej ponožke. Vyšetrovanie neskôr odhalilo, že patrila nezvestnému 79-ročnému mužovi menom Stanley Okumoto. Od roku 2017 išlo už o osemnástu nohu, ktorú našli na tej istej pláži. 

Viac o téme: PlážTuristiObjavBali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu