Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

FOTO Muž (43) mal kŕče v bruchu: Sadol si na záchod a... toto päťmetrové monštrum z neho vyliezlo

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

NAKHON SAWAN - Muž z Thajska spočiatku nechápal, prečo ho trápia žalúdočné kŕče. Keď zistil príčinu týchto ťažkostí, zostal ako obarený. Ukázalo sa, že mu v tráviacom trakte šarapatila pásomnica dlhá viac ako päť metrov. Červa odstránil svojpomocne a dokonca to celé nahral na video.

Štyridsaťtriročného Duangchana Dachyoddea z mesta Nakhon Sawan trápili žalúdočné kŕče. Keď už boli naozaj neznesiteľné, muž si sadol na záchod a čakal. Po chvíli zostal v nemom šoku. Na pokožke totiž pocítil, ako sa mu po nej niečo pohybuje. Keď sa pozrel medzi nohy, zbadal dlhého žltého červa, ktorý sa plazil dolu do záchodovej misy. Šokovaný Duangchan sa postavil, zatiaľ čo mu červ visel zo zadku. Napokon nabral dostatok odvahy a parazita si z tela vytiahol von celého. 

FOTO Muž (43) mal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

U lekára sa dozvedel, že išlo o vyše päťmetrovú pásomnicu, ktorá sa vyskytuje predovšetkým v hovädzom mäsa. Do tela sa mu zrejme dostala po zjedení surového mäsa. "Moje brucho je na tom lepšie, odkedy tam pásomnica nie je," vyhlásil Dachyoddee. Jeho ošetrujúci lekár uviedol, že môže mať v tele viac červov, preto mu podal antiparazitiká. 

FOTO Muž (43) mal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

K podobnému incidentu došlo aj minulý rok. Išlo o 44-ročného Kritsada Ratprachooma z Udon Thani na severovýchode Thajska. Na rozdiel od Duangchan mal v bruchu takmer desaťmetrovú pásomnicu. Tiež sa jej zbavil svojpomocne doma a parazita spláchol do toalety.

Viac o téme: ThajskoPásomnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu