Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievčina vyprala vankúše, ktoré jej priateľ nečistil 10 rokov: Nechcite vidieť ten humus na VIDEU!

(Zdroj: TikTok/itsamemargieo)

BRATISLAVA - Video neznámej ženy šokovalo užívateľov TikToku. Zdokumentovala v ňom totiž zápas s desaťročnou špinou usadenou na priateľových vankúšoch. Odborníci pritom odporúčajú zbaviť sa týchto výrobkov po dvoch rokoch používania.

Autorka videa uvádza, že priateľ jej nedovolil vyhodiť staré zažltnuté vankúše, ktoré nepral desať rokov. Rozhodla sa preto túto zažranú špinu navždy z vankúšov odstrániť a všetko to natočila na mobil. Zachytila, ako kladie znečistené vankúše do vane, pridáva k nim bórax, tabletu do umývačky a bielidlo. Chvíľu ich nechá odmočiť v tomto roztoku, ktorý účinkuje veľmi dobre. V závere žena ešte vankúše operie a v komentári dodá, "že priateľ si možno nič nevšimne, ale ona sa bude cítiť lepšie".

@itsamemargieo

This was worth driving to 3 different stores to find borax ##pillowwashing ##cleaning ##ScienceAtHome ##satisfying

Steven Universe - L.Dre

Na video reagovalo veľké množstvo užívateľov. Väčšina z nich neoceňovala nápad ženy a jej šikovnosť pri praní, ale zaoberala sa najmä vlažným postojom jej priateľa k hygiene. "Nemali by ste vymeniť vankúše, ale partnera," odporúča jeden z nich. "Muselo to byť hrozné. Desaťročný pot, úlomky odumretej pokožky, špina a baktérie," nechápe ďalší. Výrobcovia zvyčajne odporúčajú prať vankúše aspoň každé dva až tri mesiace a vyhodiť ich asi po dvoch rokoch používania.

Viac o téme: VankúšHygiena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu