Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pracovníci čistili WC, keď na jeho dne narazili na... Fakt som nečakal, že tam nájdem TOTO!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/KRTV NEWS)

HOLLAND LAKE - Sanitárni pracovníci, ktorí čistili toaletu v kempe v Národnom parku Flathead v americkej Montane, narazili na nezvyčajný objav. Niekomu tam totiž pri vykonávaní potreby vypadol mobilný telefón. A i napriek tomu, že bol presiaknutý výkalmi, vraj prekvapivo stále fungoval.

Tracy Kau z firmy A-1 Sanitation uviedol, že spoločne s kolegami prečisťovali toaletu neďaleko jazera Holland, keď na dne WC zbadali iPhone 11 Pro. "Zostal som takpovediac v šoku. Naozaj som nečakal, že tam uvidím mobil," uviedol v rozhovore pre televíziu KRTV. Zobrali teda veľké kliešte, ktorými zvyčajne vyberajú z odpadu fľaše, a telefón vytiahli hore. 

Pracovníci čistili WC, keď
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/KRTV NEWS)

Kau a jeho kolegovia Cody Evert a Tanner Stevenson ho následne vyčistili a vydenzifikovali. Potom ho zapojili do zdroja a prekvapujúco zistili, že stále funguje. Keďže bola ale obrazovka zamknutá, nemohli sa dostať dovnútra a získať nejaké informácie o tom, komu mobil patrí. Obvolali teda operátora Verizon aj výrobcu Apple, no ani tí im nepomohli, pretože bez povolenia majiteľa nemajú prístup k jeho údajom. 

FOTO Žena (25) po vykonaní potreby nemohla spláchnuť WC: Pozrela sa do nádržky a skamenela od hrôzy

Tracy preto vybral z iPhonu SIM kartu a vložil ju do iného telefónu. Takto boli schopní aspoň zanechať majiteľovi hlasový odkaz. Vlastne majiteľke. "Po nejakom čase sa mi ozvala. Povedal som, že jej mobil sme našli v Národnom parku Flathead, načo zareagovala slovami: "Chlapi, vy ste teda museli pumpovať toalety, pretože to je posledné miesto, kde som ho videla"," hovorí Stevenson. Telefón jej po dohode poslali domov.

Viac o téme: MobilWCIPhone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu