Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Domáca kamera zachytila horor v detskej izbe: Matka varuje ostatných rodičov!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/WZDX News)

MORGAN HILL - Matka dvojičiek Nicole Okaová zverejnila svoju skúsenosť s knižnicou, ktorá takmer zabila obe jej deti. Chce teraz upozorniť ostatných majiteľov tohto kusu nábytku z obchodného domu Ikea na možné nebezpečenstvo spojené s jeho používaním.

Dvojnásobná matka z Kalifornie sa doteraz nevie spamätať z incidentu, ktorý sa stal začiatkom tohto mesiaca. Jej dvojročné dvojičky privalila polica na knihy Brimnes od Ikea. Všetko to zachytila domáca kamera. Na zázname vidno obe deti, o ktorých si Nicole myslela, že spia. Ony ale využili jej neprítomnosť a vyliezli na knižnicu. Tá sa vzápätí odklonila od steny a padla smerom dopredu s dvojčatami k zemi. Je zázrak, že vyviazli bez zranení.

VIDEO Domáca kamera zachytila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/WZDX News)

Okaová tvrdí, konzola, ktorou bola knižnica upevnená o stenu, bola úplne vytrhnutá z drevotriesky. "Moje deti mohli zomrieť, a to napriek tomu, že sme urobili všetko podľa návodu," krúti hlavou. Nicole znepokojuje najmä fakt, že sa v minulosti už viackrát stalo niečo podobné.

VIDEO Domáca kamera zachytila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Nicole Oka)

Hovorkyňa Ikea uviedla, že spoločnosť bola o incidente informovaná a vyjadrila potešenie nad tým, že sú obe deti v poriadku. "Momentálne video. Potrebujeme viac času na to, aby sme dôkladne preskúmali detaily. Preto sa zatiaľ nemôžeme k ničomu vyjadriť."

Viac o téme: KnižnicaDetiIkea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu