Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Mladík mal desať hodín obuté mokré topánky: Keď uvidíte jeho nohu, zdesíte sa

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - V tomto období sucha sa vám nemôže stať, že vám premoknú topánky v daždi či mokrom teréne. Ak sa vám ale niečo tak nemilé prihodí v budúcnosti, dávajte si pozor, aby ste nedopadli ako muž, ktorý šokoval užívateľov Redditu fotkami svojho chodidla.

Mladík, ktorý strávil dlhé hodiny chôdzou po mokrej tráve s dierou v topánke, sa na Reddite pochválil s tým, aký to malo následok. Jeho chodidlo totiž vyzerá, akokeby patrilo mŕtvole, kožu má na nej úplne zošúverenú. "Takto vyzerá moje chodidlo po tom, ako som mal obuté mokré topánky približne desať hodín," okomentoval nechutný záber.

FOTO Mladík mal desať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reddit/itsalltucci)

Svoje mokré utrpenie prirovnal k tzv. "zákopovej nohe", čiže stavu, ktorým trpeli vojaci v zákopoch počas vojny. Cítil vraj, ako sa mu vlhká pokožka obtiera o topánky, veľmi to však neriešil a sám zostal prekvapený z toho, ako jeho noha nakoniec dopadla.

"Z akej mŕtvoly si to ukradol?" pýta sa jeden z užívateľov. Ďalší podotkol, že si najprv myslel, že je to použitá latexová rukavica. "Cením si vaše obavy, ale nohu mám už v suchu a teple a ošetrujem si ju mastencom. Je to už oveľa lepšie," upokojil všetkých muž, ktorý si podľa svojich slov už zabezpečil novú pracovnú obuv. Odborníci upozorňujú, že liečba zákopovej nohy môže niekedy trvať poriadne dlho, obzvlášť v prípadoch, keď sa na chodidle vytvoria veľké vredy. Tie totiž môžu natrvalo poškodiť nervové zakončenia na chodidlách.

Viac o téme: NohaChodidlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu