Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto nečakali! Lekárov šokoval pacient, ktorého prepustili z jednotky intenzívnej starostlivosti

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CLEVELAND - Pacient s ochorením COVID-19 z jednotky intenzívnej starostlivosti nemocnice v americkom štáte Ohio nechal lekárom a zdravotným sestrám srdcervúci odkaz. Klinika ho zdieľala na Instagrame. Slová vďaky napísal na sklenené dvere izolačnej miestnosti.

Všetci tí, ktorí nemôžu zostať doma v čase pandémie, si zaslúžia obrovský rešpekt a vďaku. Uvedomil si to aj pacient nakazený koronavírusom, ktorý skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti v meste Cleveland.

Tesne pred odchodom adresoval lekárom a zdravotníckemu personálu dojímavý odkaz. "Toto okno bolo jedno z najužitočnejších v mojom živote. Počas dní, v ktoré som sledoval, ako tvrdo pracujete, aby ste mňa a ostatných pacientov udržali nažive, som nedokázal vyjadriť dostatočnú vďaku za čas, ktorý ste mi venovali," stojí v odkaze. 

Toto nečakali! Lekárov šokoval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/clevelandclinic)

Mladík obdivuje nasadenie zdravotníkov a považuje ich za pravých hrdinov. "Chcem, aby ste vedeli, že si myslím, že všetci ste rockovými hviezdami," pokračuje s tým, že sledoval, ako niektorí zdravotníci nespávali len preto, aby sa postarali o chorých. 

Na farmaceuta čakal pred lekárňou chlapec (10): Keď si prečítal jeho ODKAZ, rozplakal sa

"Dnes opúšťam túto izbu na jednotke intenzívnej starostlivosti ako zmenená osoba. Dúfam, že k lepšiemu a iba vďaka vašej a Božej pomoci," dodal neznámy pacient. Nemocnica zdieľala fotografiu odkazu na Instagrame, kde vyvolala veľký ohlas. 

Viac o téme: LekáriOdkazClevelandKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu