Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO Žena ledva zaparkovala a už prišla o auto: Takto ľahko ju zlodeji obrali o Volkswagen Golf

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/Transporter Uk)

POLESWORTH - Na verejnosť prenikli šokujúce zábery z bezpečnostnej kamery zachytávajúce incident v anglickom grófstve Warwickshire. Hovorca miestnej polície uviedol, že páchateľov, ktorí napadli ženu a ukradli jej auto, zatiaľ nezadržali a polícia po nich aj naďalej pátra.

Nič netušiacu ženu prepadli dvaja maskovaní muži na parkovisku v obci Polesworth. K incidentu došlo, keď vystúpila zo svojho zaparkovaného Volkswagenu Golf R.

Kamera zachytila páchateľov maskovaných v čiernom oblečení, ako sa vynorili z tmy. Napadnutá vodička začala kričať, držala si kabelku a utekala preč. Jeden z mužov zostal pri aute a druhý ju začal prenasledovať s nožom v ruke. Krátko nato ju dobehol a ukradol jej kabelku. Následne otvoril diaľkovým ovládaním auto, do ktorého jeho komplic hneď nasadol. Na desivých záberoch počuť najmä krik zúfalej ženy a to, ako útočníci od nej vulgárnym spôsobom požadujú kľúče. 

VIDEO Žena ledva zaparkovala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Transporter Uk)

Hovorca miestnej polície informoval, že k incidentu došlo 5. marca krátko po ôsmej hodine večer. Páchatelia sú stále na slobode. Známe je zatiaľ len to, že použili tmavé Subaru Forester. Obeť neutrpela žiadne vážne zranenia, len šok. "Toto je absolútna spodina. Dúfam, že ich chytia čo najskôr, aby sa nič podobné neopakovalo," vyhlásila.

VIDEO Žena ledva zaparkovala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Transporter Uk)

Policajti ďalej spresnili, že jeden z mužov bol vysoký okolo 160 centimetrov, mal štíhlu postavu a oblečenú mal čiernu bundu s bielym zipsom a kapucňou, čierne nohavice, tmavé tenisky, rukavice a tvár mu prekrývala čierna šatka. Mal so sebou aj tašku. Maskovaný šatkou bol aj druhý muž oblečený v čiernej teplákovej súprave. "Ak má niekto informácie týkajúce sa incidentu, môže sa obrátiť na ktorékoľvek policajné oddelenie, alebo môže anonymne zatelefonovať," vyzýva verejnosť hovorca polície. 

Viac o téme: Krádež auta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu