Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Pokazil sa vám niekedy zips? Týmto super jednoduchým trikom ho opravíte za pár sekúnd

(Zdroj: Twitter/Engineering)

BRATISLAVA - Šikovný trik, ako si opraviť pokazený zips na svetri či bunde, sa stal tak populárny, až sa dostal do Hollywoodu. Krátke video na Twitteri zdieľal aj celosvetovo známy herec Ryan Reynolds, ktorý uviedol, že na podobné video čakal celý svoj život. Nie každý je však taký ohúrený ako tento sexi štyridsiatnik.

Všetci to poznáme, každému z nás sa najmenej raz v živote pokazil zips. Len málokedy sa dá opraviť, väčšinou sa musí vymeniť za nový. Na Twitteri sa však nedávno objavilo krátke video, ktoré ľuďom radí, ako rýchlo a efektívne opraviť pokazený zips na oblečení. Na opravu nepotrebujete nič viac než vidličku. Postup je nasledovný: Zips položíte na vidličku a zavediete ho do zipsových zúbkov.

Tento jednoduchý trik obletel svet a všimol si ho aj známy kanadský herec Ryan Reynolds, ktorý sa okrem iného preslávil úlohou komického antihrdinu Deadpoola. "Na toto video som čakal celý svoj život," okomentoval svoj príspevok na Twitteri. Nie všetci však zdieľajú jeho nadšenie. Viacerí užívatelia poukázali na to, že táto rýchla oprava nemusí byť trvalým riešením. "Zips síce znova nasadíte, ale v skutočnosti ho neopravíte. Znova sa môže v spodnej časti rozísť," uvádza sa v jednom z komentárov.

Viac o téme: TrikVirálPokazený zips
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu