Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Veštkyňa zverejnila desať PREDPOVEDÍ na rok 2020: Alarmujúce je najmä číslo tri

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: profimedia.sk)

BATH - Obľúbená vizionárka Jemima Packingtonová zverejnila predpovede na rok 2020. Britka, ktorá veští pomocou špargle, v minulosti úspešne avizovala viaceré politické a športové udalosti a dokonca aj pôrody v kráľovskej rodine. Podľa jej slov bude aj tento rok plný politických a športových škandálov či výkyvov počasia.

Šesťdesiatštyriročná Jemima už dlhé roky veští zo špargle. Zopár jej stoniek najskôr vyhodí do vzduchu a podľa toho, ako jednotlivé kúsky dopadnú na zem, vraj vidí, čo prinesie budúcnosť. Týmto spôsobom v minulosti predpovedala brexit, úspech Anglicka v krikete, návrat reality šou Big Brother či sošku Oscara pre americký film Zrodila sa hviezda. Úspešná bola aj v predpovediach tehotenstiev v kráľovskej rodine a kolapse britských spoločností Thomas Cook a Mothercare.

Veštkyňa zverejnila desať PREDPOVEDÍ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Svoje nadanie vraj Packingtonová zdedila po tete, ktorá kedysi veštila z čajových lístkov. "Špargľa po dopade na zem vytvára rôzne vzory. Z nich sa dá vyčítať, čo príde," tvrdí Britka, ktorej predpovede majú presnosť od 75 do 90 percent. Je ale, samozrejme, potrebné ich brať s rezervou. Čo všetko teda Jemima vyčítala zo špargle v súvislosti s rokom 2020?

1. Trump vyhrá druhé funkčné obdobie, bude však znova čeliť obžalobe a tentokrát už ničomu neunikne.

2. Obavy z globálneho otepľovania sa opäť dostanú do centra pozornosti. Mnohé krajiny už ale konečne podniknú kroky na minimalizáciu ohrozenia planéty.

3. Globálne otepľovania spôsobí zvýšenie výskytu búrok, tajfúnov, hurikánov a záplav, ktorých množstvo vzrastie desaťnásobne. 

Veštkyňa zverejnila desať PREDPOVEDÍ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

4. Do škandálov sa zapletie viac športovcov a športových funkcionárov vrátane niektorých významných a veľmi dôležitých mien.

5. Británia bude šokovaná niektorými odhaleniami. Brexit prebehne hladko a nespôsobí problémy, ktoré sa očakávajú.

6. Za herecký talent budúcnosti bude označený veľmi mladý človek a  získa Oscara ako najmladší v histórii odovzdávania týchto cien.

7. V kráľovskej rodine sa budú naďalej vyskytovať nepokoje, niektorí členovia budú zbavení kráľovských povinností a budú im odňaté privilégiá, ale zvrchovaný vládca prekoná aj toto. 

Kráľovná na Vianoce pozvala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

8. Kráľovská rodina zažije tento rok viac narodení, ale aj viac úmrtí.

9. Uznávaná osobnosť šoubiznisu oznámi svoj odchod do dôchodku a stiahne sa z verejného života, čo bude veľkým prekvapením. Za svoje úspechy dostane ocenenie.

10. Špargľa z oblasti Vale of Evesham v strednom Anglicku bude vyhlásená za najvzácnejšiu zeleninu na svete.

Viac o téme: ŠpargľaPredpoveďJemima packingtonVeštenie budúcnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu