Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Záchranári si našli za oknom sanitky škandalózny odkaz na FOTO: Toto vodič nemohol myslieť vážne!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LYMINGTON - Záchranári zasahujúci v anglickom meste Lymington si našli na svojom vozidle odkaz od rozčúleného šoféra, ktorému blokovali cestu. Nelichotivú poznámku zverejnila na Twitteri služba South Central Ambulance Service (SCAS), aby tým poukázala na hrubosť a bezohľadnosť vodičov, s ktorými sa jej zamestnanci denne stretávajú.

Na záchranárov, ktorí sa vrátili ku svojej sanitke po zásahu, čakal nepríjemný odkaz od nie veľmi zdvorilého vodiča. "Hlupák, úplne blokuješ moju cestu," uľavil si autor riadkov, ktorý sa v návale zlosti zabudol podpísať. Záchranári Zoe a Chris počas zásahu bojovali o sekundy a nemali čas sledovať, či bola vozovka po odstavení ich auta prejazdná. Odkaz neznámeho šoféra neskôr zverejnili na Twitteri, aby poukázali na to, s akou aroganciou a hrubosťou zápasia na preplnených cestách.

"Nie vždy je možné parkovať bez toho, aby sme obmedzili premávku. Zdĺhavé parkovanie môže oddialiť čas príchodu na miesto, kde na nás čaká pacient," obhajuje na sociálnej sieti svojich zamestnancov spoločnosť SCAS. "Sme na strane týchto záchranárov. To, čo sa im stalo v Lymingtone, je urážkou a pohŕdaním ich práce," okomentovala príspevok riaditeľka miestnej klinickej komisie Sarah Schofieldová.

Šéf záchranárskeho tímu Paul Jefferies na margo incidentu uviedol, že je smutné, keď verejnosť cíti potrebu zanechať takýto odkaz na sanitke, ktorej posádka reagovala na núdzovú situáciu. "Naši zamestnanci sa síce snažia zaparkovať čo najlepšie, ale potreba čo najrýchlejšie pomôcť pacientovi je v týchto situáciach prvoradá," vyhlásil. 

Viac o téme: ParkovanieSanitkaZáchranári
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu