Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tínedžerka letela na druhý koniec krajiny, aby prišla o panenstvo: Nečakaný záver jej prvého sexu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Gabrielle Reese)

NORTH SALT LAKE - Keď mala Gabrielle osemnásť rokov, bola pripravená prísť o svoje panenstvo. Cez internet spoznala štyridsaťpäťročného Jacoba Boswella a jeho priateľku Megan Muirheadovú, s ktorými si neskôr naplánovala osobné stretnutie. Odvtedy uplynuli tri roky a dnes títo traja tvoria šťastný, polygamný pár.

Tínedžerke Gabrielle Reeseovej boli starší muži vždy sympatickejší, tak sa zaregistrovala na špeciálnej zoznamke, ktorá spájala mladšie dievčatá so staršími mužmi. Takto spoznala štyridsiatnika Jacoba a jeho rovnako starú priateľku Megan Muirheadovou, ktorí sú spolu už jedenásť rokov. V tom čase chcela prísť o panenstvo. Rozhodla sa preto, že poletí 800 kilometrov z Idaha do Utahu, aby sa stretla s touto dvojicou, ktorá by ju zbavila panenstva. Celé sa to skončilo tým, že trojica začala spolu žiť v polygamnom vťahu. 

Tínedžerka letela na druhý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Megan Muirhead)

"Medzi nami bolo v prvú noc toľko chémie. Malo to veľa pozitív. Jacob s Megan sú obaja starší, zatiaľ čo ja som vtedy nemala nijaké sexuálne skúsenosti," prezradila dnes už 21-ročná Američanka. Počas svojej prvej noci si mohla vyskúšať, aké je to byť bisexuálkou. Skonštatovala, že ženy sú jemnejšie a chlapi zase dominantnejší. Na svoje prvé stretnutie s Jacobom a Megan nikdy nezabudne. Po prílete strávila deň s Jacobom, pretože Meghan bola v práci. Po tom, ako spolu všetci traja strávili noc, sa Megan priznala, že Gabrielle ľúbi a chce, aby s nimi zostala. "Chcela som to tiež. Bola to tá najlepšia životná skúsenosť," priznala Reesová. 

Tínedžerka letela na druhý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Gabrielle Reese)

Napriek tomu, že takto funguje už tri roky, trápia ju poznámky okolia. Do očí jej nikto nič zlé nepovedal, no zraňujú ju reakcie ľudí, ktorí sa dozvedia o ich polygamii. Pred mesiacom sa preto nasťahovala do samostatného bytu, aby mala trochu súkromia. Jej rodina vie, že je šťastná a pomaly si na nezvyčajný vzťah zvykla.

Viac o téme: PannaPolygamia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu