Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dĺžka priemerného penisu odhalená! Ženy, podľa nosa sa neriaďte, indikátorom veľkosti je TOTO

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Mužov už od nepamäti zaujímala dĺžka ich penisu. Až 45 percent z nich si želá väčší penis. Britská Národná zdravotnícka organizácia preto zverejnila parametre "priemerného penisu". Podľa organizácie je to deväť centimetrov, no počas erekcie sa penis zväčší na približne trinásť centimetrov.

Páni, ak si myslíte, že vaša pýcha nie je dostatočne veľká, netrápte sa. Národná zdravotnícka organizácia totiž prezradila, že priemerná dĺžka mužského penisu v pokoji je deväť centimetrov, no môže to byť aj menej. Počas erekcie penis dosahuje priemerne trinásť centimetrov.

Dĺžka priemerného penisu odhalená!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Tieto zistenia viedli k ďalšiemu skúmaniu, ktorého autorom je University College v Londýne. Experti skúmali dĺžku penisu u 104 mužov vrátane tínedžerov a penzistov. Počas pozorovania zistili, že odveký mýtus o tom, že dĺžka chodidla zodpovedá dĺžke penisu, je skutočne iba nezmyselnou báchorkou. „Spojenie medzi veľkosťou chodidla a penisu nemá nijaké vedecké základy,“ uviedli výskumníci. Naznačujú však, že potenciálnym indikátorom veľkosti penisu by mohli byť palce.

Čítajte aj: Poslal vám už niekedy nejaký chlap fotku svojho penisu? Máme pre vás dobrú správu

Národná zdravotnícka organizácia ďalej dodáva, že menšie penisy sa obvykle pri erekcii zväčšia do väčšej miery, než dlhšie penisy. Potvrdilo sa to u 2 770 mužov. Menšie penisy dokázali pri erekcii nárast až o 86 percent, kdežto tie väčšie vzrástli len o 47 percent. Koniec-koncov však neexistuje nijaký dokonalý tvar či dĺžka penisu, tvrdí organizácia.

Viac o téme: SexPenisDĺžka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu