Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zvrhlá žena (44) dostala chuť na orálny sex: Priateľ nesúhlasil, takmer ho udusila rozkrokom

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Amy Parrino)

BOONE COUNTY - Príbeh Amy Nicole Parrinovej z amerického štátu Missouri, ktorá bola vlani v decembri zatknutá za sexuálne násilie, sa opäť pretriasa na verejnosti. Štyridsaťštyriročná žena bola totiž napriek odsúdeniu na trojročný nepodmienečný trest minulý mesiac prepustená na slobodu.

Zvláštny obrat nastal v prípade Amy Nicole Parrinovej, ktorý sa odohral koncom minulého roka. Jej vtedajší partner bol totiž nútený privolať do ich domu v okrese Boone policajnú hliadku, aby spacifikovala jeho rozzúrenú priateľku. Vo svojej výpovedi uviedol, že Amy nezvládla, keď ju odmietol orálne uspokojiť, pretože sa necítil dobre a bolo mu zle od žalúdka. Následne ho údajne začala mlátiť opaskom, mosadzným tanierom a mobilom a nahá ho naháňala okolo domu. Potom ho hodila na dlážku, sadla mu tvár a vykrikovala, aby "jej ju zjedol". 

Zvrhlá žena (44) dostala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Amy Parrino)

Napadnutý muž po príchode policajtov tvrdil, že Parrinová ho svojím rozkrokom takmer udusila. Hliadka si všimla, že má na rukách rezné rany, ďalej mal zlomený nos a na hrudi podliatiny. Celkovo mal tele 25 rán. Rozrušený partner ďalej uviedol, že k násilným scénam dochádzalo v ich domácnosti častejšie a Amy je niekedy nezvládnuteľná.

Parrinová mala pri zatýkaní už výrazne zmenený imidž
Zobraziť galériu (3)
Parrinová mala pri zatýkaní už výrazne zmenený imidž  (Zdroj: Facebook/Boone County Sheriff's Department)

Súd ju neskôr obvinil zo sexuálneho násilia a odsúdil na tri roky nepodmienečne. Vzhľadom na brutalitu správania ženy je teraz verejnosť prekvapená, pretože jej prípad bol nanovo otvorený a v septembri padlo rozhodnutie o jej podmienečnom prepustení s probačným dohľadom. Parrinovú, ktorá sa k duseniu expartnera svojím rozkrokom priznala, prepustili na päťročnú skúšobnú dobu a bolo zrušené aj jej obvinenie zo sexuálneho zneužívania

Viac o téme: SexOrálSexuálne násilieDusenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu