Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TOTO mužov a ženy najviac znechutí pred sexom: Keď nechcete byť odmietnutí, vyhnite sa tomu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Portál Perfect Home zverejnil výsledky prieskumu, v ktorom sa nezadaní muži a ženy vyjadrili k tomu, ako veľmi ovplyvňuje ich sexuálny apetít zariadenie spálne ich partnera či partnerky. Je prekvapujúce, že vplyv tohto prostredia je dôležitý pre obidve pohlavia, i keď názor na rušivé momenty sa trochu líši.

Spoločnosť Perfect Home oslovila dvetisíc nezadaných osôb, aby zhodnotili, do akej miery je pre ich sexuálne a partnerské fungovanie dôležité prostredie, v ktorom žije ich partner. Výsledky výskumu potvrdili, že v tomto smere je obzvlášť dôležitá spálňa. Práve jej zariadenie totiž buď dokáže navodiť alebo naopak úplne zničiť správnu atmosféru pre sex.

TOTO mužov a ženy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Kritika padla napríklad na výber rušivých doplnkov v podobe krikľavých alebo vulgárnych plagátov na stene, neprimeraný počet plyšových hračiek alebo inšpiratívnych citácií písaných na tapetách. Najviac diskutované však boli pornografické plagáty a kalendáre. Až polovica opýtaných žien potvrdila, že im odoberajú chuť na milovanie a ten istý názor malo aj 22 percent opýtaných mužov. Trojicu znechucujúcich vecí, ktoré ženy odrádzajú od sexu, dopĺňa neporiadok v partnerovej spálni a jeho oblečenie pohodené na dlážke. Muži zasa uviedli, že ich sexuálnu aktivitu tlmia plyšové medvedíky a plagáty, ako aj kondómy a sexuálne hračky uložené na viditeľnom mieste. Desivo vraj na nich pôsobia krikľavé ružové doplnky. 

TOTO mužov a ženy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Inak, pokiaľ ide o výber doplnkov a celkovú výzdobu spálne, tak 10 percent opýtaných uviedlo, že štýl miestnosti výrazne ovplyvní to, či rande skončí v posteli alebo iba rozlúčkou s priateľským podaním rúk. "Nepáči sa mi text na tapete, ktorý mi prikazuje, čo mám robiť v každej miestnosti. Je nepochopiteľné, keď je v kúpeľni nápis, aby som sa umyl alebo aby som v obývačke odpočíval, prípadne spal," napísal jeden muž. Viaceré ženy zas uviedli, že do spálne určite nepatria hračky zo Star Wars alebo z Harryho Pottera, prípadne futbalové exempláre. 

Viac o téme: PrieskumSex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu