Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Turisti si vypýtali účet, ostali v totálnom šoku: Do tejto reštaurácie v Ríme nikdy nechoďte!

Antico Caffè di Marte Zobraziť galériu (2)
Antico Caffè di Marte (Zdroj: YouTube/La Repubblica)

RÍM - O Aziatoch je známe, že radi spoznávajú európske destinácie. Dvaja japonskí turisti určite nezabudnú na obed v talianskej metropole, kde im pohľad na účet za obed vyrazil dych. Zverejnenie ich nepríjemného zážitku má varovať ostatných, aby sa danej reštaurácii zďaleka vyhli. Vedenie podniku však nazerá na celú situáciu úplne inak.

Ryba bola kedysi jedlom chudobných, ale to už dávno neplatí. A potvrdil to aj účet z reštaurácie Antico Caffè di Marte v Ríme. Na stránke TripAdvisor ho zverejnila nahnevaná dvojica turistov, ktorým za dve porcie špagiet s rybacinou a dva poháre vody naúčtovali astronomických 429,80 eura. V cene bol zahrnutý aj poplatok za službu vo výške 80 eur.

FOTO Turisti si vypýtali
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: tripadvisor)

Príspevok okomentovalo množstvo užívateľov, ktorí označili postup personálu za podvod a vydieranie a dali verejný prísľub, že sa tomuto podniku radšej vyhnú. Viacerí majú rovnakú skúsenosť ako japonskí dovolenkári a ostatným radia, aby sa Antico Caffé di Marte vyhli širokým oblúkom. 

Nemeckí turisti sa najedli v reštaurácii v Splite: Ich reakcia po prinesení účtu majiteľa dorazila

K sťažnosti sa vyjadrila aj samotná reštaurácia. "Naša ponuka je jasná. Dôvod, prečo bolo to jedlo také drahé, spočíva v tom, že zákazníci si objednali čerstvé ryby. Vyberali si ich priamo z nášho pultu," uviedlo jej vedenie. 

Viac o téme: DovolenkaReštauráciaTuristiRím
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu