Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dievčatko (†9) zomrelo na bicykli len pár metrov od domu: Strašná zhoda náhod s ručnou brzdou

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Tiffany Fischer)

HODGENVILLE - Deviate narodeniny boli posledné v živote Charlene Sipesovej z amerického štátu Kentucky. Dievčatko sa totiž práve v tento deň smrteľne zranilo v dôsledku nešťastného pádu z bicykla iba pár metrov od domu. Jej užalostenej matke tak zostali už iba spomienky na svoju skvelú dcérku, na ktorú s láskou spomína aj vedenie školy.

Okolnosti incidentu, ktorý sa odohral neďaleko domova malej Charlie, sú viac ako bizarné. Práve na svoje narodeniny si išla zajazdiť na bicykli, ale pošmykla sa jej noha na pedáli. Následne krkom dopadla na riadidlá bicykla tak nešťastne, že si ovládačom ručnej brzdy prerazila krčnú tepnu. Krvácajúcu dcéru našla jej matka len pár desiatok metrov od domu. Ihneď privolala pomoc, no dievčatku sa už nedalo nijako pomôcť. 

Cyklistu (†65) zachytilo spätné zrkadlo auta: Osudová rana však ešte len prišla

"Prišla som o nádhernú dcérku a stratila som človeka, ktorý mi dával zmysel života. Vždy chcela byť komediálnou herečkou, milovala Adama Sandlera, Ellen DeGeneresovú a Robina Williamsa. Som si istá, že aj tam hore pozerá všetky ich stand up komédie," uviedla zdrvená Tiffany Fischerová. 

Dievčatko (†9) zomrelo na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Tiffany Fischer)

Podľa správy šerifa Russela McCoya z okresu LaRue County bol príčinou smrti Charlene pád na ručnú brzdu na bicykli, ktorý jej prerazil krčnú tepnu. Riaditeľka školy opísala dievčinu ako očarujúcu bytosť, ktorú mali radi učitelia aj jej spolužiaci.  

Viac o téme: NehodaBicykelTragédia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu