Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nechutné PRIZNANIE nevesty ženíchovi pred oltárom: Zabudla, že má zapnutý mikrofón, počuli to všetci

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Na svadobný deň chce mať vždy každý novomanželský pár pamiatku, a tak si najíma fotografa či kameramana, aby ho zaznamenal. Istá nevesta zo Spojených štátov by ale na pár sekúnd zo svojej svadby najradšej zabudla. Prítomným hosťom totiž nevedomky prezradila detail, ktorý okrem nej nepotreboval vedieť nikto. Naozaj nikto.

Začiatkom augusta bolo na Twitteri zdieľané vtipné video po tom, ako americký moderátor Jimmy Fallon vyzval divákov, aby sa pochválili najvtipnejšími svadobnými trapasmi. Ozval sa istý Luke Logan, ktorý sa ženil len nedávno. Viac o svojom videu neprezradil, uviedol len toľko, že najlepšie bude, keď si ho pozriete bez zbytočných rečí. 

Nevesta chcela krásnu rodinnú FOTO s celou rodinou: Čo to ale, preboha, ukazuje jej dcérka (3)?!

Zo začiatku to vyzerá na svadbu ako každá iná - romantická atmosféra, kde dvojica stojí pred oltárom a ženích zaľúbene pozerá na svoju vyvolenú v bielej róbe. Práve v momente, keď stíchne hudba, sa ale nevesta pošušká budúcemu manželovi: "Tesne predtým, než som prišla pred oltár, som na záchode vyložila poriadne veľký náklad." 

Nechutné PRIZNANIE nevesty ženíchovi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Reči o veľkej potrebe určite nepatria medzi priznania, ktoré by mali zaznieť krátko predtým, než zaznie povestné "áno". Luke sa po slovách jeho teraz už manželky snažil zadržať smiech a decentne jej pripomenul, že má na saku pripevnený mikrofón pre potreby nakrúcania svadobného videa. "Kameraman počul, čo si práve povedala," zahlásil. Nevesta sa v tej chvíli zmohla len na "preboha". Logan sa na tom smeje doteraz. "Oženil som sa s jednou úžasnou ženou. Aj keď je pravdou, že už nič horšie v tej chvíli hádam povedať nemohla," okomentoval s úsmevom svoje video.

Viac o téme: SvadbaNevestaTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu