Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Zbesilá naháňačka boháčov sa skončila hororom: Mladík zdemoloval 11 luxusných áut!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: youtube/The Telegraph)

LONDÝN - Obyvatelia luxusnej londýnskej štvrte Chelsea v pondelok horko zaplakali. Ich luxusné autá zaparkované na krajnici sa totiž nechtiac súčasťou naháňačky rozbesneného Porsche a Audi Q7. Vo vzduchu poletovali časti tých najvychytenejších modelov najdrahších značiek. Fakt, že na bezohľadnú jazdu nedoplatili nevinní ľudia, označujú mnohí za zázrak.

K scenáru z filmu Rýchlo a zbesilo prirovnávajú mnohí zábery dvoch bezpečnostných kamier na vychytenej Moore Street v Chelsea. V pondelok zhruba pol hodinu po polnoci preletelo touto ulicou šialenou rýchlosťou Porsche. Krátko po ňom sa objavilo Audi Q7. Šofér však nezvládol riadenie a v obrovskej rýchlosti narazil do jedného z vozidiel. Následne postupne zrámoval ďalšie drahé autá zaparkované na krajnici. Jeho SUV v jednom momente dokonca poletuje vo vzduchu a s obrovským rachotom dopadá na asfalt.

VIDEO Zbesilá naháňačka boháčov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/The Telegraph)

"Bola to rana, ako keby padla helikoptéra. Vybehla som von z domu, aby som sa pozrela, čo sa stalo. Vodič audiny práve vystúpil z auta. Z hlavy mu trčal kus kože a z rany sa valila krv," opísala chvíle hrôzy obyvateľka Summer Haiderová. Vodič vraj opakoval, že bol prenasledovaný. Podľa kamerového záznamu je ale jasné, že klamal. 

VIDEO Zbesilá naháňačka boháčov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/The Telegraph)

Je veľkým šťastím, že sa do nehody nepriplietli žiadni chodci. V tom čase sa totiž touto ulicou vracia domov veľa ľudí z miestnych barov a reštaurácií. Vyšetrovanie na mieste potvrdilo, že nebezpečnou jazdou vodiča Audi Q7 bolo poškodených jedenásť luxusných automobilov v odhadovanej celkovej hodnote jeden milión libier. Nemenovaná majiteľka prišla jednou ranou až o tri vozidlá - McLaren, Porsche Cayenne a Bentley Bentayga. Miestni obyvatelia sa zhodli v tom, že práve ich štvrť obľubujú nedisciplinovaní vodiči, ktorí závratnou rýchlosťou prečesávajú ulice v Chelsea a Knightsbridge. Predovšetkým v letných mesiacoch sa sťažujú na naháňačky športiakov, ktoré sú vyhľadávanou zábavou dovolenkárov pochádzajúcich najmä zo Stredného východu. 

Hororové VIDEO z mýtnice v Chorvátsku: Šialenec na BMW vletel v obrovskej rýchlosti do dovolenkárov

Podľa predbežnej policajnej správy je zdravotný stav vinníka incidentu stabilizovaný. Celková škoda na poškodených autách sa vyšplhala zhruba na pol milióna libier, niektoré z nich dokonca poputovali rovno do šrotu. "Nebezpečná jazda nie je prijateľná za žiadnych okolností. Dúfame, že všetko rýchlo vyšetríme a zodpovední budú čo najskôr potrestaní," uviedol člen mestskej rady Johnny Thalassites.

Viac o téme: LondýnZrážkaAutonehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu