Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Matka sa hrala so svojimi deťmi známu hru: VIDEO zachytilo strašnú tragédiu, jej syn (†3) zahynul!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube/FN TechRoom)

HOUSTON - Mladá Američanka zo štátu Texas sa postavila pred súd krátko po tom, ako autom zabila svojho trojročného syna. Matka tvrdí, že k nešťastiu došlo počas naháňačky s deťmi, keď spolu hrali obľúbenú hru na kurča. Sudca však nemal pre ženu, ktorá naháňala deti po dvore dvojtonovým autom, žiadne zľutovanie.

Dvadsaťšesťročná Lexus Staggová považovala za skvelý nápad použiť svoje 2,5 tony vážiace auto ako hračku na zabavenie svojich detí. V bytovom komplexe v Houstone naháňala svoje tri ratolesti obrovským SUV Lincoln Navigator a hrala s nimi obľúbenú hru "kurča". Bezpečnostná kamera ju zachytáva, ako cúva a deti bežia smerom k nej. Ona zrazu zaradí jednotku a namieri si to rovno k nim. Deti sa snažia pred veľkým autom uniknúť, no najmladší, iba trojročný syn však končí pod pravou prednou pneumatikou. A aby toho nebolo málo, matka ho prejde aj zadným kolesom. 

Matka sa hrala so
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/FN TechRoom)

Lexus tvrdí, že si vôbec nevšimla, že syn spadol pod auto. Chlapca síce previezli do nemocnice, ale pomôcť mu už nedokázali. Staggová bola zatknutá a obvinená z trestného činu nedbanlivého zabitia. 

Matka sa hrala so
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Houston Police Department)

"Auto vážiace dva a pol tony nie je hračka pre deti, ale smrtiaca zbraň," okomentoval sudca incident, ku ktorému došlo 11. júna. Kaucia bola stanovená na 50 000 dolárov (vyše 44-tisíc eur), žene hrozí až desaťročný pobyt za mrežami.

Viac o téme: NehodaDieťaTragédia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu