Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

24-ročná Britka zažíva 200 orgazmov denne

LONDÝN - Až tretina žien nikdy v živote neprežije orgazmus. Zato Sarah Carmenová z Veľkej Británie si ich denne užije dvesto. Trpí totiž vzácnym syndrómom stáleho sexuálneho vzrušenia a je tak citlivá na akékoľvek vibrácie, že aj pri fénovaní zažíva niekoľkokrát vyvrcholenie. Podobné silné účinky má na ňu tiež kopírka alebo prechádzajúci vlak.

„Čokoľvek ma môže dostať. Dokonca aj fén spôsobuje príjemné vibrácie v mojom tele. Ako kozmetička musím používať prístroje na mikroskopické obrusovanie pokožky, ktoré vibrujú dosť často a tiež to vo mne spustia. Moje priateľky si myslia, že je to skvelé. Mám počas dňa totiž oveľa viac orgazmov ako má väčšina z nich počas celého roka. Vravia mi, že sú skutočne šťastné, keď ich priateľ raz za čas privedie k orgazmu, ja mám jeden každých desať minút,“ tvrdí Sarah.

Syndróm stáleho sexuálneho vzrušenia táto mladá Londýnčanka získala v 19 rokoch. Vyvolali ho u nej antidepresíva, ktoré jej predpísal jej lekár. „Počas niekoľkých týždňov som začala byť stále viac a viac vzrušená, stále častejšie a častejšie, a potom som začala mať nekonečné orgazmy. Rozbehla som to v posteli, kde sexuálne radovánky trvali hodiny a môj priateľ bol ohromený tým, koľko orgazmov som mala. Potom k tomu dochádzalo aj po sexe,“ rozpráva postihnutá Britka.

Jej syndróm je však veľmi vzácnou poruchou a lekári ho popísali a uznali len nedávno. Medzi najbizarnejšie prípady patrí jedna žena, ktorá zažívala denne až 300 orgazmov. Syndróm môže vyvolať veľký emocionálny otras, ktorý postihne limbický systém v mozgu, prípadne nádor určitej časti mozgu, ale tiež lieky, zvlášť antidepresíva, trazodon či lieky znižujúce hladinu cholesterolu v krvi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu