Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Dôchodca (74) randí s mladučkou kráskou (21): V televíznej šou mali spolu sex

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

BELEHRAD - Sedemdesiatštyriročný Srb Milojko "Mikan" Božič sľúbil, že sa v rámci reality šou na štýl Big Brother vyspí so svojou dvadsaťjedenročnou priateľkou. Pár čakal neuveriteľných šesť týždňov, aby to mohol zrealizovať. Dnes dôchodca opisuje sex v televízii ako "veľmi dobrú skúsenosť.

Mikan spoločne so svojou mladučkou priateľkou Milijanou Bogdanovičovou momentálne hviezdia v srbskej reality šou. Na začiatku sľúbili divákom, že sa počas nej spolu vyspia. Nestalo sa tak celých šesť týždňov. Namiesto toho sa niekoľkokrát pohádali a evidentné boli aj časté rozpory vo vzťahu. Senior totiž nedávno pristihol svoju milovanú, ako v "tajnej miestnosti" sedí na kolenách 35-ročného ženatého politika Aleksandara Požgaja, ktorý je tiež účastníkom šou.

FOTO Dôchodca (74) randí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Milojko Bozic)

Nakoniec sa ale dvojica udobrila a na znak toho mala spolu sex. Údajne to urobili vtedy, keď celý štáb spoločne s účinkujúcimi spali. "Bol to veľmi dobrý sex," prezradil Bozic. Aleksandar, obvinený z častého flirtovania s mladou Milijanou, vyhlásil, že je to tá najnechutnejšia vec, akú kedy videl. 

FOTO Dôchodca (74) randí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Milojko a Miljana rozvírili mediálne vody pred pár mesiacmi, keď sa objavila informácia o tom, že spolu tvoria pár. Mnohí ľudia považujú ich vzťah za chorý, pretože je medzi nimi viac ako päťdesiatročný rozdiel. Božič má z prvého manželstva tri deti vo veku 40, 35 a 30 rokov a dokonca aj tri vnúčatá vo veku 13 a 11 rokov. Dvojica sa plánuje v septembri vziať. 

Viac o téme: SexSrbskoMilojko božičMiljana bogdanovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu