Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi foodblogerka sa bola najesť v reštaurácii: Stačila jediná FOTO a ľudia sú zhrození

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/karylle)

STEPNEY - Reštaurácia na predmestí austrálskeho mesta Adelaide čelí ostrej kritike za fotografiu foodblogerky, ktorú zverejnila na svojom Instagrame. Dievčina je totiž na nej veľmi sporo odetá, čo podľa mnohých ľudí hraničí so sexizmom. Aj jej samotnej vyčítajú, že do reštaurácie prišla oblečená ako šľapka.

Karylle Banezová je známou austrálskou foodblogerkou, ktorá nedávno podpísala zmluvu na propagáciu reštaurácie Fine and Fettle na predmestí Adelaide. Pred pár dňami sa tam bola najesť a všetko zdokumentovala. Na Instagrame zverejnila fotku, na ktorej má pred sebou taniere plné jedla. Užívateľov ale viac zaujalo to, čo mala na sebe. Sexi brunetka si totiž obliekla len bielu braletku (typ podprsenky, pozn. red.), cez ktorú jej bolo pomaly všetko vidno. 

Sexi foodblogerka sa bola
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/karylle)

Fotku neskôr na svojom profile ako súčasť marketingovej kampane zdieľala aj samotná reštaurácia, čo vyvolalo obrovskú vlnu kritiky. "Promujete reštauráciu, nie nočný klub. Nemám nič proti tej dievčine, je očarujúca, ale takto sa reštaurácia nepropaguje," znie jeden z názorov. "Bol som v tom, že sa bavíme o reštaurácii, nie striptérskom podniku," píše druhý.

Sexi foodblogerka sa bola
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/karylle)

Hovorca zariadenia uviedol, že kritické reakcie ich doslova šokovali a vôbec ich nečakali. Nikdy sa vraj nechceli nikoho dotknúť, no zároveň ich mrzí, ako negatívne zareagovali ľudia. Šéfkuchár Sam Worrall-Thompson poznamenal, že u nich neplatí žiadny špeciálny dress code a z toho dôvodu podľa neho nemožno Banezovej nič vyčítať. "Online šikana, akú Karylle v uplynulých dňoch zažila kvôli tomu, čo si obliekla do našej reštaurácie, je absolútne neakceptovateľná," povedal denníku Daily Mail Australia. 

Viac o téme: ReštauráciaFoodblogerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu