Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž letel 1600 kilometrov v podvozku lietadla: Prekvapivé zistenie na medzinárodnom letisku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PARÍŽ – Bezdomovec prežil na podvozku lietadla cestu dlhú 1600 kilometrov medzi dvoma francúzskymi zámorskými departementmi, ostrovom Guadeloupe a Francúzskou Guyanou. Uplynulú sobotu o tom informoval denník Le Parisien.

Neobvyklá cesta vyvolala množstvo otázok. V prvom rade, ako sa muž na podvozok stroja spoločnosti Air France mohol nepozorovane dostať, a tiež, ako sa mu cestu vôbec podarilo prežiť.

Incident vyšetruje polícia a muž, ktorý trpí psychickými problémami, bol v Cayenne, hlavnom meste Francúzskej Guyany, hospitalizovaný. Po udalosti boli na medzinárodnom letisku na Guadeloupe zavedené prísnejšie bezpečnostné opatrenia.

Muž letel 1600 kilometrov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Nie je tiež jasné, ako dokázal muž bez domova prežiť cestu v podvozku, kde môže teplota zostúpiť až na mínus päťdesiat stupňov Celzia. Podľa časopisu France-Antilles ale môže byť v podvozku za istých podmienok teplota až o tridsať stupňov vyššia.


Čítajte aj: Radi sedíte v lietadle pri okne? Nahnevaní cestujúci šíria FOTO, ako s nimi aerolinky vybabrali


Muž sa tam ale beztak musel bojovať s nedostatkom kyslíka. Jednou z možností však je, že sa teplota jeho tela znížila pod tridsať stupňov Celzia, napísal denník.

Viac o téme: LietadloBezdomovecPodvozok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu