Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

FOTO Dievčina (24) mala ukrutné bolesti: Mobilom si odfotila rozkrok a skoro odpadla

Charlotte sa nedávno stala mamou Zobraziť galériu (2)
Charlotte sa nedávno stala mamou (Zdroj: Facebook/Charlotte Dubard)

LONDÝN - Dvadsaťštyriročná Charlotte zažívala bežný deň, keď ju náhle prepadla bolesť brucha. Nevedela, čo môže byť jej dôvodom, preto použila telefón, aby sa nakrútila zospodu. Ohromilo ju, keď medzi nohami uvidela vytŕčajúce novorodenecké vlasy. Deväť mesiacov netušila, že je tehotná.

Charlotte Dubardová pracuje ako servírka. Napriek tomu, že pribrala päť kíl a často dostávala chuť na sladké, si nevšimla, že je v druhom stave. Brala antikoncepciu a okrem toho mávala aj pravidelnú menštruáciu. Počas deviatich mesiacov, kedy bola nevedomky tehotná, fajčila, pila a pracovala štrnásť hodín denne. "V jeden večer som začala mať kŕče, ale boli miernejšie než zvyčajné menštruačné bolesti," uviedla dievčina. Na ďalší deň kŕče pokračovali a prichádzali v rôznych intenzitách. Teraz si uvedomuje, že to boli kontrakcie. 

Žena (36) sa vyspala s dvomi mužmi zo zoznamky: Zanechalo to celoživotné následky

Dubardová krátko nato porodila vo vani, úplne sama a bez požitia liekov. Pupočnú šnúru prestrihla nožničkami na nechty. Keď sa jej 28-ročný priateľ Miguel neskôr vrátil z práce, nechcel veriť, že dieťa porodila skutočne Charlotte. Myslel si, že bábätko našla na ulici. "Začala som plakať a povedala mu, že je naše. Bol v šoku. Ani jeden z nás tomu nedokázal uveriť." 

FOTO Dievčina (24) mala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Charlotte Dubard)

Chlapčeka menom Elias odviezli do nemocnice, kde mu poskytli intenzívnu starostlivosť. Charlotte neskôr priznala, že antikoncepciu nebrala pravidelne, niekoľkokrát ju zabudla užiť a práve vtedy zrejme otehotnela. Každopádne je šťastná, že pôrod prebehol dobre a dieťatko je zdravé.

Viac o téme: PôrodTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu