Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Tínedžerka (19) išla spať s plochým bruchom: Na druhý deň zažila najväčší šok života

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Emmalouise Leggate)

GLASGOW - Devätnásťročná Emmalouise Leggateová zo Škótska zažila skutočný šok, keď sa zobudila s tehotenským bruškom. O 45 minút neskôr porodila svoje druhé dieťa. Tvrdí, že brala antikoncepciu, necítila nijakú rannú nevoľnosť ani prehnanú chuť na jedlo.

Emmalouise išla spať s plochým bruchom, ráno sa však zobudila s tehotenským bruškom. Po tomto zistení okamžite volala mame Jackie, ktorá zalarmovala babičku Louise. Tá vnučku okamžite odviezla do nemocnice.

Dievčinu nechala sedieť v zaparkovanom aute pred nemocnicou a vbehla dnu po pôrodnú asistentku. Keď sa jej konečne podarilo niekoho nájsť, vyšla von. Zistila však, že už je neskoro, pretože Emmalouisa porodila svoju dcérku Ciaru na zadnom sedadle auta. Odtiekla jej tam plodová voda a všetko šlo potom už veľmi rýchlo. 

FOTO Tínedžerka (19) išla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Emmalouise Leggate)

"Zaparkovali sme pred nemocnicou a babka povedala, aby som počkala päť minút. Ale ja som skrátka nemohla," opisuje pôrod dvojnásobná mamička. V aute mala prikrývku, do ktorej bábätko zabalila. "Určite poviem Ciare, ako sa narodila, keď bude staršia. Na jej rodnom liste sa píše, že sa narodila mimo nemocničných priestorov." 

FOTO Tínedžerka (19) išla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Emmalouise Leggate)

Leggateová priznáva, že doteraz je v šoku z toho, čo sa vlastne stalo. "Pôrod dieťaťa, o ktorom ste ani len netušili, že ho čakáte, nepatrí medzi zvyčajné ranné rutiny," uviedla. Ciara totiž údajne nikdy nekopala. Doktori tvrdia, že musela byť umiestnená v spodnej časti chrbta jej matky, preto nič necítila. Nemala dokonca žiadne tehotenské príznaky. Jej partner Sean vyhlásil, že Ciara je tá najšťastnejšia nehoda. Podobným prekvapeniam by sa ale s Emmalouisou v budúcnosti radšej vyhli. 

Viac o téme: PôrodTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu