Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Tínedžerka chcela byť blondína, zdevastovala si vlasy: Hororový pohľad do vane

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: profimedia.sk)

GRAND FORKS - Tínedžerka zo Severnej Dakoty doplatila na farbenie vlasov. Zo svojej pôvodnej tmavej farby vlasov chcela prejsť na blond, nečakala však, že jej povypadáva polovica vlasov. Problémy nastali, keď ju dvadsať minút po aplikácii farby začala páliť pokožka hlavy.

Devätnásťročná Josie Larová sa nedávno nudila, preto sa rozhodla zmeniť farbu svojich vlasov. Kúpila si trvácnu farbu na vlasy na domáce použitie, ktorú už párkrát v minulosti použila. Po chvíli však zacítila pálenie pokožky hlavy. Ako zdravotná asistentka tušila, že niečo je zle. "Použila som tú istú farbu od toho istého výrobcu ako vždy. Nečakala som, že by sa niečo mohlo pokaziť," začína svoje rozprávanie. 

FOTO Tínedžerka chcela byť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Josie Laro)

Josie si vždy po nanesení farby dáva na hlavu ochrannú čiapku, aby náhodou nezafarbila objekty okolo seba. Keď si ju naposledy dala dolu, ostala zhrozená. Cítila, ako jej vlasy doslova horia. Spanikárila a začala si farbu hneď zmývať z vlasov. Bolo už ale neskoro.

Keď si prstami prešla po vlasoch, ostali jej v rukách celé chuchvalce. "Bolo to skutočne traumatizujúce, besnela som od hnevu." Dievčine povypadávali všetky vlasy zo zadnej časti hlavy, kvôli čomu nebola schopná niekoľko dní vyjsť z domu. "Na svoje vlasy som bola taká hrdá, pretože boli krásne dlhé a všetci mi hovorili, že vyzerajú veľmi zdravo. Ale ja som ich totálne zdevastovala," lamentuje tínedžerka. 

FOTO Tínedžerka chcela byť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Prostredníctvom príspevku na Instagrame sa o Larovej dozvedela Maleah Dawn Wilkersonová zo salónu Wildflowers. V priebehu piatich hodín vďaka množstvu sér a proteínových prípravkov pretransformovala vlasy do nového, kratšieho účesu. 

FOTO Tínedžerka chcela byť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Josie Laro)

"Bola som trochu skeptická, ale vedela som, že to musím aspoň skúsiť. Myslela som si, že mi vyholí hlavu alebo niečo také, ale v skutočnosti zabodovala. Môj súčasný plán je nezaoberať sa tým a nechať vlasy dorásť. Definitívne som sa však poučila," dodala na záver Josie. 

Viac o téme: Farbenie vlasov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu