Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dievčina si objednala Uber: Hororová jazda, zážitok s vodičom ju poznačí do konca života

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CONNECTICUT - Vodič Uberu čelí obžalobe za únos a obťažovanie spiacej pasažierky, ktorú následne vysadil na kraji cesty v americkom štáte Connecticut. Ďalej od nej žiadal viac než tisíc dolárov za jazdu do Massachusetts, ktorú nikdy neabsolvovala. Mladík sa ku všetkému priznal, väzenie ho určite neminie.

K incidentu došlo minulý rok vo februári. Harbir Parmar priznal, že využil moment, keď mladá žena v jeho aute zaspala. Keď sa zobudila, zistila, že vodič sa rukou dostal pod jej košeľu a dotýka sa jej prsníka. Netušila, kde sa práve nachádza, preto šoféra žiadala, aby ju zaviezol domov a neskôr na policajnú stanicu. Namiesto toho ju ale vysadil 97 kilometrov od jej domu.

Dievčina si objednala Uber:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Žena zašla do najbližšieho obchodu, zavolala si taxík a o štyri hodiny neskôr sa konečne ocitla doma. Neskôr zistila, že Parmar jej za cestu do Bostonu účtoval 1047 dolárov. Prokurátor ho obvinil z únosu a sexuálneho obťažovania. "Minulý rok Parmar zneužil zraniteľnosť ženy, využil svoju odvozovú službu na jej únos a terorizovanie," uviedol advokát obete Geoffrey Berman. 

Milenci si po vášnivej noci v moteli objednali Uber: Nasadli do auta a zrútil sa im svet

Obvinený minulý týždeň na súde priznal svoju vinu a bude sa zodpovedať za svoje nehanebné zločiny. Podobným spôsobom údajne okradol jedenásť ďalších zákazníkov. Hrozí mu deväť rokov za mrežami. Definitívny rozsudok zaznie koncom júna. 

Viac o téme: TaxiúnosTaxikárSexuálne obťažovanieUber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu