Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Orál sa takmer skončil tragédiou: Žena (44) počas orgazmu dostala mŕtvicu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ISLEWORTH - Milovanie a sex si spájame najmä s príjemnými pocitmi, lenže čím ďalej, tým častejšie nás zaplavujú správy o nehodách, ktoré sa nevyhýbajú ani tejto aktivite. Ďalšou z nich je prípad štyridsiatničky, ktorá skončila po orálnom sexe na anestéziologicko-resuscitačnom oddelení s prasknutou cievou v hlave.

Lekári v nemocnici West Middlesex University Hospital v Isleworthe v západnej časti Londýna zachraňovali ženu v bezvedomí. CT vyšetrenie odhalilo, že jej v mozgu praskla cieva a trpí subarachnoidálnym krvácaním. K mozgovej príhode sa 44-ročná pacientka dopracovala, keď ju orálne uspokojoval jej partner a ona dosiahla orgazmus. Partner uviedol, že žena doslova stuhla a tento stav trval približne tri minúty.

Orál sa takmer skončil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Niekoľko štúdií už potvrdilo, že počas sexuálnej aktivity sa môže neprimerane zvýšiť krvný tlak a srdcová frekvencia. Týmto spôsobom môže dojsť k prasknutiu mozgovej cievy, ako aj k iným zdravotným komplikáciám," uviedli lekári v časopise the British Medical Journal. Rekonvalenscencia tejto pacientky vraj trvala dva týždne.

Viac o téme: SexOrálMozgová príhoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu