Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matka chce pre svojho syna zúfalo nájsť priateľku: Neuveríte, ako to chce docieliť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TOWSON - Polícia v americkom štáte Maryland pátra po žene, ktorá údajne obťažovala vysokoškoláčky. Žena prišla do internátneho komplexu Univerzity v Towsone a okolitým dievčinám ukazovala fotografiu svojho syna s otázkou, či o neho majú záujem. Podľa polície ale k trestnému činu nedošlo.

Ženu vo veku asi päťdesiat rokov hľadá policajné oddelenie v Towsone kvôli jej návšteve internátov miestnej univerzity. Podľa výpovede študentiek sa k nim priblížila, ukázala im fotku svojho syna a spýtala sa ich, či by sa s ním chceli stretnúť. Bola dosť otravná, preto ju nahlásili polícii.  

Matka chce pre svojho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Policajné oddelenie Univerzity v Towsone vyšetruje tri súvisiace prípady, ku ktorým došlo v budove Cook Library a Center For The Arts. Podozrivá je žena vo veku asi 50 rokov, mala okuliare, modré rifle, pruhované tričko s dlhými rukávmi a červeným lemom na spodku, viacfarebnú šatku, hnedé topánky a v ruke niesla tmavý kabát," informoval šerif Charles Herring. 

FOTO Pekné ženy prenasleduje záhadný muž: Za stieračom im necháva ODKAZ, reagovali by ste naň?

Cieľom tohto varovania je zvýšiť povedomie a informovanosť komunity o udalostiach, ktoré môžu ohroziť bezpečnosť študentov. Herring zároveň podotkol, že ženin skutok nie je považovaný za trestný čin. Snahou policajtov je neznámu ženu len zastaviť.

Viac o téme: ObťažovanieŠtudentky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu