Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Majiteľka audiny zúri: Takto ľahko mi ukradli auto spred domu, nová technika zlodejov

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/USA VIRAL NEWS)

BRADFORD - Tieto zábery zachytávajú okamih, v ktorom zlodeji ukradli majiteľke auto za pomoci plameňometu priamo z príjazdovej cesty. K incidentu došlo v anglickom grófstve West Yorkshire. Cieľom zverejnenia videa je poukázať na to, ako ľahko, rýchlo a netradične sa dá odcudziť automobil.

Dvaja muži v kuklách okolo štvrtej ráno ukradli Audi S3 Quattro za 30-tisíc libier priamo spred dverí majiteľkinho domu. Použili pri tom plameňomet, ktorým prepálili zámok na dverách a dostali sa tak dovnútra domu, odkiaľ vzali kľúče od auta položené na schodoch. Z auta tiež pomocou plameňometu odstránili ľad, aby sa dalo šoférovať. 

VIDEO Majiteľka audiny zúri:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/USA VIRAL NEWS)

Polícia prezradila, že táto nová technika sa stáva čoraz viac populárnejšou. Zlodeji vynašli niekoľko novodobých spôsobov, ako preniknúť do domu. Majitelia by sa preto mali postarať o kontrolu zabezpečenia vchodových dverí a viac sa zaujímať o bezpečnosť domu. "Som taká naštvaná, je to neuveriteľné. Musela som si vziať dovolenku, pretože doslova zúrim. Prišli s plameňometom a vlámali sa ku mne dovnútra. Je to strašné násilie," okomentovala udalosť majiteľka ukradnutej audiny Taira Abdul-Khaliqová.

Polícia nedávno obyvateľov tejto oblasti upozornila na zlodejov, ktorí by im v prípade vniknutia do domu kvôli kľúčom mohli ublížiť. "Preto sme každú noc nechávali kľúče na schodoch, aby nás nezobudili a neublížili nám. A presne to sa stalo," skonštatovala vytočená Taira. 

VIDEO Majiteľka audiny zúri:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/USA VIRAL NEWS)

Keď dvojica zlodejov odišla na Khaliqovej aute, jej telefón sa na krátky čas spároval s kamerou v aute. Vďaka tomu počula komentáre zlodejov o tom, že okná na aute sú primrznuté. Jeden z nich navrhol ich rozmraziť zapaľovačom. Taira vraj rozpoznala ich hlasy a vie, že páchatelia pochádzajú z okolia. Dodala, že je zdrvená, pretože do kúpy auta investovala všetky svoje úspory. "To auto bolo nádherné. Všetky peniaze, čo som mala, som vložila do neho. Nefajčím, nepijem, nechodím do klubov." 

Polícia chce v tejto súvislosti ubezpečiť verejnosť, že robí všetko, čo je v jej silách, aby zadržala zločincov, ktorí kradnú autá pomocou plameňometov. Ďalej obyvateľom odporúča zvážiť dôležitosť zabezpečenia predných a zadných dverí domu.

Viac o téme: ZlodejKrádež autaPlameňomet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu