Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi blondínka pobúrila fanúšikov svojou FOTO: Všimnite si ten detail za jej zadkom

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/tammyhembrow)

SYDNEY - Modelka Tammy Hembrowová čelí po zverejnení jednej svojej fotografie obrovskej kritike zo strany fanúšikov. Ich pozornému oku totiž neuniklo, že na obrázku nie je niečo v poriadku. Sexi blondínka sa ich teraz márne snaží presvedčiť, že záber ho nijako neupravovala a ide iba o optický klam.

Dvadsaťtriročná fitness trénerka a modelka naštrbila dôveru jej fanúšikov. Mnohí sú totiž presvedčení o tom, že fotka, na ktorej pózuje v ružových bikinách, je veľmi nešikovne upravovaná. Dlaždice na okraji bazéna, na ktorom sedí, sa totiž podivne ohýbajú. Kým niektorí si myslia, že ide o optický klam, druhí tvrdia, že je to práve výsledok zbabranej úpravy fotografie. 

Sexi blondínka pobúrila fanúšikov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/tammyhembrow)

Zaskočená Tammy trvá na tom, že do snímky nijako nezasahovala a dlaždice na okraji bazéna boli uložené presne tak, ako ich vidno, pretože kopírujú stĺp, na ktorom sedí. "Nikdy nikomu nič nevysvetľujte," radí jej jeden z fanúšikov. Ďalší zas vtipne dodali, že toľko diskutované dlaždice jednoducho nevydržali nápor guľatého modelkinho zadku a ohli sa. 

Viac o téme: ModelkaOptický klam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu