Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Pasažierka zablokovala tri sedadlá v lietadle: Môžete si tipnúť, čo asi robí

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/World Wide Web)

SAN DIEGO - Žena na palube lietadla spoločnosti United Airlines smerujúceho do amerického San Diega je zjavne veľkým nadšencom jogy. Svedčia o tom zábery spolupasažiera, ktorý ju natočil pri jogových pohyboch priamo na sedadlách lietadla. Cestujúcim sa tak postarala o poriadne bizarný zážitok.

Video zachytáva bizarný moment, v ktorom sa žena venuje joge. Na tom by nebolo nič zlé, keby to nebolo na palube lietadla a keby žena necvičila rovno na troch sedadlách. Kľačí na všetkých štyroch a vystiera si chrbát. 

VIDEO Pasažierka zablokovala tri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/World Wide Web)

K zábavnému incidentu došlo počas letu do Kalifornie. Žena má na sebe žlté legíny, ružový top a tréningové topánky. Robí takzvané mačacie pohyby. Zdá sa, že si táto atlétka nevšíma cestujúcich v lietadle a pokojne pokračuje vo svojej joga rutine. 

VIDEO Cestujúca v lietadle sa ožrala z vína: Letušky jej odmietli naliať ďalšie, spustil sa teror

Zábery vyvolali množstvo reakcií, väčšina užívateľov sa na ňom zasmiala. No našli sa aj takí, čo sa pohoršovali nad autorom videa. "Niekde sa nachádza video vás, ako nakrúcate tú ženu. Vyhľadajte si #úchylák," odkazuje neznámy v jednom z komentárov. Doposiaľ nie je známe, prečo žena cvičila priamo na palube lietadla.

Viac o téme: LietadloJoga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu