Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tisíce ľudí sa smejú na zločincovi: FOTO jeho anomálie, ktorá nie je vôbec vtipná

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Escambia County Sheriff's Office)

ESCAMBIA COUNTY - Fotografia zločinca zverejnená na sociálnej sieti vyvolala výsmech a za štyri dni bola doslova zasypaná tisíckami komentárov. Je na nej totiž zachytený muž s výraznou anomáliou krku, z ktorej si všetci neprimerane uťahujú. Našli sa však aj ľudia, ktorí hrubé slová ostatných odsúdili, pretože v tomto prípade ide o chorobu.

Terčom posmešných komentárov sa stal zločinec z Floridy. Užívatelia sa dobre bavia na jeho anomálii krku. Vôbec si pritom neuvedomujú, že tým ubližujú nielen mužovi na obrázku, ale aj ďalším ľuďom, ktorí žijú s nejakou fyzickou odlišnosťou.

"Ide o vrodenú deformáciu krku nazývanú pterygium colli," vysvetľuje lekár. Toto ochorenie spôsobuje mužský Turnerov syndróm, niekedy prezývaný aj syndróm. Ochorenie je výsledkom génových mutácií počas prenatálneho vývoja plodu. 

Tisíce ľudí sa smejú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Parker Branton WTVM)

"Tento muž je zločinec a zaslúži si trest, ale nie posmešky za svoj jeho výzor. Tie ho určite sprevádzajú celý život a možno ho dohnali až k tomu, že skončil vo väzení," upozornila ironických užívateľov matka, ktorá má s touto chorobou bolestivú skúsenosť. "Možno bol zločin, ktorý spáchal, bol odstrkovaný a jeho zločin je výsledkom frustrácie a krivdy, s ktorou zápasil v každodennom živote," dodala. 

Viac o téme: Zločinec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu