Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Odporný čin chlapca (13): Starenku (†78) dobodal kvôli dvom eurám a odrezal jej prsia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ČEĽJABINSK- K strašnému útoku došlo v ruskej dedine Chesma v Čeľjabinskom regióne. Iba 13-ročný chlapec žiadal od priateľky svojej babičky hotovosť, potom vytiahol nôž a podľa polície jej zasadil 60 rán. Telesne postihnutej žene navyše odrezal prsia.

Brutálna vražda Brita (†33) na Cypre: Počas jazdy po ňom začali strieľať, útek a rany do hlavy

Žena, ktorá poznala školáka ako vnuka svojej priateľky, ho požiadala, aby odišiel. To však tínedžer nespravil. Jej telo zohavil 60 ranami nožom a odrezal jej prsia. Zastavil sa až vtedy, keď si uvedomil, že obeť nedýcha. Zobral peniaze, odišiel z bytu a neskôr lup použil na dobitie kreditu vo svojom mobilnom telefóne. Mŕtvolu ženy objavili susedia na druhý deň ráno.

"V súvislosti s incidentom bol zadržaný 13-ročný školák, ktorý študuje v 7. ročníku. Je to vnuk priateľky ženy a bol umiestnený do väzby v jednotke pre maloletých zločincov. V súčasnosti prebieha vyšetrovanie jeho motívu. K činu sa priznal a pripustil, že ukradol 150 rubľov," citoval policajného hovorcu portál mirror.co.uk. 150 rubľov pritom predstavuje v prepočte 2 eurá.

Vladimir Šiškov z vyšetrovacej komisie v Čeljabinskom regióne povedal, že podozrivého zatkli a prípad sa vyšetruje ako vražda. Veková hranica trestnej zodpovednosti je v Rusku 14 rokov, avšak šokujúca povaha trestného činu znamená, že chlapec môže skončiť v špeciálnej škole pre problémové deti.

Viac o téme: NôžVraždaBodnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu